Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

Προτεινόμενες Επιλογές Διαμονής - Ξενοδοχεία

Nazos Hotel Mykonos Greece Nazos Hotel Mykonos Greece
ΝΑΖΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Μόλις 2 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και 7 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μυκόνου το Νάζος συνδυάζει την ηρεμία και την άνεση, με την εύκολη πρόσβαση στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης της Μυκόνου
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022626
Web: http://www.hotelnazos.com
Saint John hotel Mykonos Saint John hotel Mykonos
Saint John hotel Mykonos luxury hotel resort ΜΥΚΟΝΟΣ Mykonos Hotels ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS Το ξενοδοχείο Saint John στην Μύκονο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό θέρετρο, το οποίο δημιουργήθηκε για όσους απαιτούν μόνο το καλύτερο για τις διακοπές τους.
Άγιος Ιωάννης
Ξενοδοχείο

Tel. +302289028752
Apsenti Boutique hotel ΑΨΕΝΤΙ Apsenti Boutique hotel ΑΨΕΝΤΙ
ΑΨΕΝΤΙ Apsenti Boutique For Couples Only Apsenti Hotel Boutique Apsenti Mykonos Hotel Βγαλμένο σαν μέσα από παραμύθι ενός μεγάλου καλοκαιρινού έρωτα, το Apsenti μοιάζει με μια ρομαντική όαση με χρώματα δανεισμένα από το πρωινό γαλάζιο του Αιγαίου και τις ροδί αποχρώσεις του Μυκονιάτικου ηλιοβασιλέματος .
Άγιος Ιωάννης
Ξενοδοχείο

Tel. +302289024015
Myconos Beach hotel Myconos Beach hotel
ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΠΙΤΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022572
Argo Hotel Mykonos Argo Hotel Mykonos
ΑΡΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ HOTEL ARGO ONLINE !! Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Αργώ σας παρέχει άνετη διαμονή σε οικογενειακό περιβάλλον με φιλική ατμόσφαιρα. Βρίσκεται 100μ από την παραλία Πλατύς Γιαλός, στη δυτική πλευρά της Μυκόνου, 4χμ από τη Χώρα (Μύκονος πόλη). Ο Πλατύς Γιαλός είναι διάσημος για την οργανωμένη παραλία του, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά εστιατόρια, μίνι μάρκετ και να κάνετε θαλάσσια σπορ. ΑΡΓΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ
Πλατύς Γιαλός
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023405
Bill & Coo Luxury Suites Bill & Coo Luxury Suites
ΜΠΙΛ & ΚΟΥ ΣΟΥΪΤΕΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Bill & Coo Luxury Suites Hotel Το 5 αστέρων Bill & Coo προσφέρει σουίτες με θέα στη θάλασσα, μεσογειακές γεύσεις και πισίνα υπερχείλισης με εκπληκτική θέα στον κόλπο. Βρίσκεται στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στη Μύκονο. Οι πολυτελείς σουίτες στο Bill & Coo διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνο μπάνιο με ντους ή μπανιέρα. Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με δωρεάν Wi-Fi, CD / DVD player, δορυφορική τηλεόραση LCD και επιφάνεια εργασίας. Κάποια από τα δωμάτια περιλαμβάνουν υπαίθριο υδρομασάζ. Το γκουρμέ εστιατόριο του Bill & Coo All Suite Hotel βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Σερβίρει μεσογειακή δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε εποχικά, ντόπια προϊόντα. Στο ρομαντικό lounge bar μπορείτε να απολαύσετε τροπικά κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά. Το ξενοδοχείο παρέχει πολυάριθμες υπηρεσίες, όπως μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου και το λιμάνι. Προσφέρονται υπηρεσίες μασάζ και περιποιήσεις σπα κατόπιν αιτήματος Το Bill & Coo βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση10 λεπτών με τα πόδια από τη χώρα της Μυκόνου. Απέχει 2,5χλμ. από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Μυκόνου.
Μεγάλη Άμμος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289026292-3-4
Cavo Tagoo Mykonos Cavo Tagoo Mykonos
ΚΑΒΟ ΤΑΓΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Το βραβευμένο ξενοδοχείο Cavo Tagoo βρίσκεται κοντά στη Χώρα της Μυκόνου και διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, μπαρ με πλωτές ξύλινες εξέδρες, οι οποίες καλύπτουν μια έκταση 40μ., καθώς επίσης πλήρως εξοπλισμένο σπα με εσωτερική πισίνα. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες περιλαμβάνουν άνετους χώρους, ξεχωριστή μίνιμαλ διακόσμηση και μπανιέρα-υδρομασάζ. Στις παροχές των δωματίων συγκαταλέγονται μπουρνούζια και παντόφλες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κρεβάτια με στρώματα Simmons. Σε ορισμένες μονάδες θα βρείτε επίσης ιδιωτική πισίνα. Το Cavo Tagoo Golden Spa παρέχει παραδοσιακές περιποιήσεις σώματος και προσώπου, καθώς επίσης εγκαταστάσεις χρωματοθεραπείας, σάουνα, ατμόλουτρο και υπηρεσίες κομμωτηρίου. Δίπλα στο σπα υπάρχει γυμναστήριο για να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το εστιατόριο του Cavo Tagoo προτείνει πιάτα από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, τα οποία παρασκευάζονται με φρέσκα ελληνικά προϊόντα. Καθημερινά σερβίρεται πρωινός σε μπουφέ με νόστιμα κρουασάν και τάρτες. Ο χώρος Lounge & Pool Bar του Cavo Tagoo προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη Χώρα της Μυκόνου και τη Δήλο, ενώ διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με φωτισμό που αλλάζει χρώματα και ξύλινες εξέδρες που επιπλέουν στο νερό. Η 24ωρη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρέχει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών, πλυντηρίου και παράδοσης εφημερίδων εντός του δωματίου. Οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης υπηρεσία θυρωρείου και δυνατότητα κλήσης ιατρού. Ακόμη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης.
Ξενοδοχεία στην Παραλία Ταγκού
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023692
Archipelagos Hotel Mykonos Archipelagos Hotel Mykonos
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ Με θέα την απέραντη θάλασσα, το ξενοδοχείο βρίσκεται 15 λεπτά μακριά από την κοσμοπολίτικη χώρα της Μυκόνου, στην πιο όμορφη παραλία του νησιού, το Καλό Λιβάδι. Σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, εμπνευσμένο από τα χρώματα και το φως του κυκλαδίτικου τοπίου, το ξενοδοχείο αυτό είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με σεβασμό στη μυκονιάτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από την ομπρέλα στην αμμουδερή παραλία, να απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου ή να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας στα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται. Η ρεσεψιόν και το λόμπι του ξενοδοχείου βρίσκονται σε ξεχωριστό κτήριο. Στο χώρο του καθιστικού υπάρχει δορυφορική τηλεόραση και μπαρ. Ακόμα υπάρχει εστιατόριο, σνακ μπαρ και μεγάλες αυλές που έχουν καταπληκτική θέα στο Αιγαίο. Ένα παραδοσιακό μυκονιάτικο εκκλησάκι που βρίσκεται πιο ψηλά προσθέτει στην ομορφιά και την ιδιαιτερότητα του τοπίου.
Καλό Λιβάδι
Ξενοδοχείο

Tel. +302289072012
Kamari Hotel Mykonos Kamari Hotel Mykonos
To Kamari Hotel βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την υπέροχη παραλία του Πλατύ Γιαλού, στη νοτιοδυτική πλευρά της Μυκόνου. Οι κοντινές παραλίες Ψαρού και Paradise προσφέρουν περισσότερες επιλογές με καταγάλανα νερά και άμμο. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής στο Kamari Hotel περιλαμβάνουν μια εξωτερική πισίνα, μια μπανιέρα σπα και μια παιδική πισίνα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν πρωινό, ένα μπαρ/lounge και ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023424
Harmony Boutique Hotel Harmony Boutique Hotel
Harmony Hotel Mykonos Town ΑΡΜΟΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. Σε ιδανική τοποθεσία δίπλα από το παλιό λιμάνι της Μυκόνου και στην καρδιά της περιοχής με τα καταστήματα και τη νυχτερινή ζωή, αυτό το boutique ξενοδοχείο προσφέρει καλαίσθητα και σύγχρονα καταλύματα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν συνεδρίες χαλάρωσης και περιποιήσεις σπα στο σαλόνι ομορφιάς του Harmony Boutique. Κάθε ιδιωτικό μπαλκόνι στο Harmony προσφέρει θέα στην πόλη της Μυκόνου και το Αιγαίο Πέλαγος, ενώ αποτελεί επίσης τον ιδανικό χώρο για να απολαύσετε το όμορφο ηλιοβασίλεμα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα με διπλά τζάμια και ζυγαριά. Κατά την άφιξη προσφέρεται ένα δωρεάν ποτό καλωσορίσματος. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν υπέροχα την ημέρα τους με το δωρεάν πρωινό του ξενοδοχείου, που αποτελείται από βιολογικά προϊόντα της περιοχής και σερβίρεται μέχρι τις 11:00. Το ? la carte εστιατόριο του Harmony σερβίρει μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικές πινελιές. Το Harmony Hotel απέχει μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της Μυκόνου. Το λιμάνι, τα καταστήματα και μια ποικιλία από πολυσύχναστες ταβέρνες παρέχουν άφθονη διασκέδαση σε κάθε επισκέπτη. Σε όλους τους επισκέπτες προσφέρεται δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289028980
Petinos Beach Hotel Platys Gialos Greece Petinos Beach Hotel Platys Gialos Greece
Το κυκλαδίτικου στιλ Petinos Beach απέχει 200μ. από την παραλία του Πλατύ Γιαλού στη Μύκονο. Προσφέρει ένα υπαίθριο σαλόνι, εξωτερική πισίνα με μπαρ και δωμάτια με μπαλκόνια που προσφέρουν θέα στο Αιγαίο. Όλα τα δωμάτια στο Petinos Beach Hotel διαθέτουν φωτεινή διακόσμηση, ξύλινη οροφή και έπιπλα αντίκες. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν επίσης επιφάνεια εργασίας. Το εστιατόριο La Pisina δίπλα στην πισίνα σερβίρει πρωινό και σνακ όλη την ημέρα. Στο a la carte εστιατόριο Blue Myth οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με εκπληκτική θέα στον κόλπο. Η ρεσεψιόν είναι στη διάθεση των επισκεπτών όλο το 24ωρο, παρέχοντας τουριστικές πληροφορίες και υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289024310
Domnas Apartments Πανσίον - Ενοικιαζόμενα δωμάτια Domnas Apartments Πανσίον - Ενοικιαζόμενα δωμάτια
ΔΟΜΝΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. Centrally located in Mykonos Town, the whitewashed Domna Lakka is within steps away from restaurants, bars and shops. It offers self-catering accommodation and free 2-way transfer from the port and airport. Megali Ammos Beach is at 400 metres. All air-conditioned studios feature a well-equipped kitchenette with cooking hobs and a fridge. Facilities also include a TV and safety deposit box. Some studios open to a balcony with Mykonos Town view. A bus for all the beaches of the island stops next to the property. Domna Lakka is just 800 metres from the old port of Mykonos and around 4 km from the new one. Mykonos International Airport is 1.5 km away.
Μύκονος
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Tel.
Porto Mykonos hotel Porto Mykonos hotel
Ξενοδοχείο Porto Mykonos hotel
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022454

Αναζήτηση Διαμονής - Ξενοδοχεία

Όνομα:
Περιοχή:
Κατηγορία:




Τύπος:
Δωμάτεια

Ξενοδοχεία

Μάθε για τη Μύκονο

Καλαφάτης Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΚαλαφάτης Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Καλαφάτης στην Μύκονο. Παιχνίδια στη θάλασσα. Στο ανατολικό τμήμα του νησιού, 12 χλμ. Από τη Χώρα, με εύκολη πρόσβαση με...
Άνω Μερά ΜΥΚΟΝΟΣΆνω Μερά ΜΥΚΟΝΟΣ
Άνω Μερά. Το Γραφικό Χωριό της Μυκόνου. Η Άνω Μερά είναι ένα όμορφο, γραφικό χωριό που βρίσκεται στο κέντρο περίπου του νησιού και σε...
Φωκός Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΦωκός Παραλία Μύκονος Παραλίες
Παραλία Φωκός στην Μύκονο. Η βασίλισσα της ηρεμίας.  Στο βόρειο τμήμα του νησιού, 13 χλμ. μακριά από τη χώρα, μετά την Άνω Μερά λίγοι είναι...
Μεγάλη Άμμος Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΜεγάλη Άμμος Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Μεγάλη Άμμος στην Μύκονο. Λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Χώρας Μυκόνου είναι η παραλία της Μεγάλης Αμμου...
Δημαρχείο Μυκόνου - ΠληροφορίεςΔημαρχείο Μυκόνου - Πληροφορίες
Το Δημαρχείο της Μυκόνου - Πληροφορίες - Η Ιστορία του. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ είναι ένα κομψό, κλασσικίζον διώροφο κτίριο του 1780 με...
Φτελιά Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΦτελιά Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Φτελιά στην Μύκονο. Κύματα και windsurfing. Βοριάδες και φανατικοί windsurfers. 7 χλμ. Ανατολικά της Χώρας βρίσκεται η παραλία...
Χουλάκια Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΧουλάκια Παραλία Μύκονος Παραλίες
Χουλάκια Παραλία Μύκονος Παραλίες
Άγιος Ιωάννης Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΆγιος Ιωάννης Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Άγιος Ιωάννης στην Μύκονο. Ο παραθαλάσσιος οικισμός του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού σε...
Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου ΜΥΚΟΝΟΣΝαυτικό Μουσείο Αιγαίου ΜΥΚΟΝΟΣ
Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου Μυκόνου. Το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου είναι Κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου. Ιδρύθηκε το 1983 και από το 1985 άνοιξε...
Διβούνια ΜύκονοςΔιβούνια Μύκονος
Διβούνια Μύκονος Στο ομώνυμο ακρωτήριο αποκαλύφθηκε μια σειρά από οικιστικά λείψανα που ξεκινούν από τους προϊστορικούς χρόνους με...
Αρχαιολογικό Μουσείο ΜυκόνουΑρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου κτίσθηκε το 1902, ειδικά για να στεγάσει τα ευρήματα απο τον "Βόθρο της Καθάρσεως" του 426/5 π.Χ., που αποκάλυψε...
ΜΥΚΟΝΟΣ ΠαραλίεςΜΥΚΟΝΟΣ Παραλίες
Παραλίες που μπορείτε να απολαύσετε στη Μύκονο.  Ολες σχεδον είναι πλεον  οργανωμένες, όμορφες, άλλες  θορυβώδεις και με φοβερή...
Οι Ανεμόμυλοι της ΜυκόνουΟι Ανεμόμυλοι της Μυκόνου
Το συγκρότημα των Κάτω Μύλων, που ορθώνονται περήφανα πάνω από τη θάλασσα, στο μικρό λόφο νοτιοανατολικά της Χώρας. Οι Κάτω Μύλοι...
Μύκονος ΜαράθιΜύκονος Μαράθι
Μύκονος - Η περιοχή Μαράθι . Πληροφορίες ΜΑΡΑΘΙ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΣ   Δύο ακόμα αξιόλογα εκκλησιαστικά μνημεία του νησιού είναι  ο Αγιος...
Μοναστήρι του Παλαιόκαστρου ΜΥΚΟΝΟΣΜοναστήρι του Παλαιόκαστρου ΜΥΚΟΝΟΣ
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Πρόκειται για γυναικεία μονή του 18ου αιώνα, τυπικό δείγμα μοναστηριακής αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων, που...
Ελιά Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΕλιά Παραλία Μύκονος Παραλίες
Ελιά Μύκονος. Η Παραλία της Ελιάς στην Μύκονο. Ανέσεις. Η Ελιά είναι από τις ωραιότερες και μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες του νησιού...
Η Καθολική Εκκλησία της Μυκόνου Παναγία του ΡοδαρίουΗ Καθολική Εκκλησία της Μυκόνου Παναγία του Ροδαρίου
Η Μύκονος απέχει 95 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά . Έχει  μόνιμο πληθυσμό γύρω στους δέκα χιλιάδες κατοίκους . Κατά τους...
Καλό Λιβάδι Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΚαλό Λιβάδι Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Καλό Λιβάδι στην Μύκονο. Στο νότιο ανατολικό τμήμα του νησιού (μόλις 10 χλμ. από τη χώρα), ανάμεσα στην Ελιά και τον...
 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb