Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

Προτεινόμενες Επιλογές Διαμονής - Ξενοδοχεία

Nazos Hotel Mykonos Greece Nazos Hotel Mykonos Greece
ΝΑΖΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Μόλις 2 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και 7 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μυκόνου το Νάζος συνδυάζει την ηρεμία και την άνεση, με την εύκολη πρόσβαση στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης της Μυκόνου
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022626
Web: http://www.hotelnazos.com
Pietra e Mare Mykonos hotel Pietra e Mare Mykonos hotel
Ξενοδοχείο Pietra e Mare Mykonos hotel
Καλό Λιβάδι
Ξενοδοχείο

Tel. +302289071152
Kohili Korali Kyma Kalypso Khotels Kohili Korali Kyma Kalypso Khotels
Το Myconian K Hotels & Thalasso Spa Center (Kohili-Korali-Kyma-Kalypso) βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την κοσμοπολίτικη Χώρα και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες δωρεάν συνεδρία θαλασσοθεραπείας διάρκειας 50 λεπτών. Το Myconian Kohili-Korali-Kyma-Kalypso παρέχει άνετα καταλύματα στη Μύκονο. Όλα τα κομψά δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με εντυπωσιακή θέα. Έχουν ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση με κανάλι ταινιών, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν επίσης ιδιωτικό υπαίθριο υδρομασάζ. Το γυμναστήριο και οι εγκαταστάσεις σπα, οι μεγάλες βεράντες με θέα στις 2 πολυεπίπεδες πισίνες και το Αιγαίο Πέλαγος, το υπαίθριο υδρομασάζ και η εκπληκτική θέα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του Myconian Thalasso Spa Centre 3 αστέρων. Στο χώρο των εγκαταστάσεων διατίθεται επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Το a la carte εστιατόριο Windmills με θέα στις πισίνες και τους φημισμένους ανεμόμυλους της πόλης της Μυκόνου σερβίρει μεσογειακή κουζίνα. Στο μπαρ της πισίνας Veranda, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, προσφέρονται αναψυκτικά και ελαφριά σνακ. Δωμάτια: 156, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : The Myconian Collection .
Βρύση
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023415
Esperides Apartments Ενοικιαζόμενα δωμάτια
THE Esperides Apartments ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. Χτισμένα στο παραδοσιακό στιλ της Μυκόνου, τα διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων διαθέτουν φανταστική τοποθεσία στον Πλατύ Γιαλό, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή. Μόλις 150μ. από την παραλία, το Esperides έχει χτιστεί υπολογίζοντας την άνεση του πελάτη. 18 στούντιο διασκορπισμένα σε ένα αριθμό άσπρων κτηρίων που περιτριγυρίζονται από όμορφους αρχιτεκτονικούς κήπους. Χαλαρώστε και απολαύστε τον ήλιο στην παραλία ή εξερευνήστε το νησί νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο. Στον γυρισμό μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν στο Epserides και να ετοιμάσετε ένα γεύμα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Δειπνήστε στην ταράτσα σας και θαυμάστε την δύση του ηλίου στον ορίζοντα. Το Epserides προσφέρει επίσης δωρεάν μεταφορά κατά την άφιξη και αναχώρησή σας. Απλά ρωτήστε το φιλικό προσωπικό για βοήθεια.
Πλατύς Γιαλός
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Tel.
Mykonos Grand luxury hotel Mykonos Grand luxury hotel
Το Mykonos Grand Hotel & Resort βρίσκεται ακριβώς στην παραλία του Αγίου Ιωάννη. Προσφέρει boutique καταλύματα 5 αστέρων ανάμεσα σε λιθόστρωτα μονοπάτια με θέα στο νησί της Δήλου. Διαθέτει ένα κέντρο ευεξίας και σερβίρει εξαιρετική κουζίνα σε καλόγουστα διαμορφωμένους χώρους. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Mykonos Grand συνδυάζουν τη γεωμετρική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τη χαλαρωτική διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση LCD, DVD player και βάση σύνδεσης για iPod. Όλα τα καταλύματα είναι εξοπλισμένα με μπαλκόνι ή αυλή με θέα στη θάλασσα, στον κήπο ή στην πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκα θαλασσινά, ψητές σπεσιαλιτέ και άλλες μεσογειακές γεύσεις στην υπαίθρια τραπεζαρία ή δίπλα στην πισίνα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το μινιμαλιστικού στιλ White Bar έχει βεράντα και είναι ιδανικό για ένα ποτήρι σαμπάνια. Το Althea Spa Centre προσφέρει μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις με φυσικά προϊόντα, εμπνευσμένες από παραδοσιακές ελληνικές τεχνικές. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στους ιδιωτικούς χώρους δίπλα στην πισίνα. Παρέχονται ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και ένα γήπεδο τένις. Το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μυκόνου απέχει περίπου 4χλμ. από το θέρετρο. Το λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού είναι και τα δύο προσβάσιμα εντός 4,5 χιλιομέτρων. Προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δωρεάν χώρο στάθμευσης.
Άγιος Ιωάννης
Ξενοδοχείο

Tel. +302289025555
Acrogiali Hotel Mykonos Greece  ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Acrogiali Hotel Mykonos Greece ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Acrogiali Hotel Mykonos island Χτισμένο λίγα βήματα μακριά από την παραλία Πλατύς Γιαλός, το Hotel Acrogiali προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Προσφέρονται υπηρεσίες δωρεάν παραλαβής και παράδοσης και διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Η Χώρα της Μυκόνου απέχει 10 λεπτά με το λεωφορείο. Το Hotel Acrogiali προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, καθώς και δωμάτια με θέα στον κήπο. Είναι όλα κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν μπάνιο με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο και ψυγείο. Πλούσιος μπουφές πρωινού σερβίρεται στην αίθουσα πρωινού του Acrogiali Hotel. Το παραλιακό εστιατόριο Atlantida σερβίρει νόστιμη ελληνική και ιταλική κουζίνα. Διατίθενται επίσης 2 μπαρ. Μισθωμένα σκάφη αναχωρούν καθημερινά από την παραλία Πλατύς Γιαλός προς τις παραλίες Παράγκα, Paradise, Super Paradise, Αγράρι και Ελιά. Διατίθενται εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, καθώς και ένα καταδυτικό κέντρο.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022125
Anatolia hotel Mykonos Anatolia hotel Mykonos
ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Το Hotel Anatolia βρίσκεται στο χωριό Άνω Μερά της Μυκόνου, σε απόσταση 2χλμ. από τις αμμώδεις παραλίες Ελιά και Καλαφάτης. Διαθέτει γυμναστήριο με υδρομασάζ καθώς επίσης δωμάτια με επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα στην πισίνα και τους κήπους. Κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ περιλαμβάνονται σε όλα τα ηχομονωμένα δωμάτια στο Anatolia. Καθένα διαθέτει θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Το πρωινό σερβίρεται στην τραπεζαρία. Σνακ, καφέδες και ποτά προσφέρονται στο σνακ μπαρ. Επίσης διατίθεται υπηρεσία δωματίου. Πρόσβαση στη σάουνα καθώς επίσης υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης και μασάζ διατίθενται κατόπιν αιτήματος. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις δωρεάν ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα. Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους. Το κέντρο του χωριού Άνω Μερά έχει ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα και βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων. Η πολυσύχναστη πόλη και το λιμάνι της Μυκόνου απέχουν 6 χιλιόμετρα. Ένα λεωφορείο κάνει στάση ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν αναλαμβάνει να οργανώσει ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Άνω Μερά
Ξενοδοχείο

Tel. +302289071906
Pelican Bay Art hotel Pelican Bay Art hotel
Το Art Hotel Pelican Bay είναι εμπνευσμένο από το όμορφο κυκλαδίτικο τοπίο και προσφέρει κομψά καταλύματα με εξωτερική πισίνα. Παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο και δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν πρόσβαση στο internet, διαδραστική τηλεόραση, τηλεοπτικά παιχνίδια και 24 ταινίες on-demand. Διαθέτουν ηχομόνωση και μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα από την αριστερή πλευρά. Στο πλήρως κλιματιζόμενο lobby lounge υπάρχει δορυφορική τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια σε πέντε γλώσσες. Διατίθεται επίσης φορητός υπολογιστής για τους επισκέπτες. Το Art Hotel Pelican Bay προσφέρει κομψούς, καλλιτεχνικούς χώρους, άριστες υπηρεσίες και πολυτελή δωμάτια με γούστο και μοναδική διακόσμηση. Παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι. Το Pelican Bay βρίσκεται κοντά στον Πλατύ Γιαλό, μόλις 300μ. μακριά από τη διάσημη παραλία και τη στάση των δημόσιων λεωφορείων και σε απόσταση 4χλμ. από το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και το λιμάνι.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289026620
Adonis hotel Mykonos Greece Adonis hotel Mykonos Greece
Το οικογενειακά διοικούμενο Hotel Adonis απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την πλατεία Φάμπρικα. Η πόλη της Μυκόνου και η Μικρή Βενετία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Προσφέρει μια ποικιλία από ευρύχωρα καταλύματα, κοντά σε όλα τα κύρια αξιοθέατα. Το Hotel Adonis παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και σπιτική ατμόσφαιρα. Τα άνετα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματο internet, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και μπαλκόνι. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου με λεωφορείο. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν του Adonis Hotel είναι στη διάθεση σας για πληροφορίες εισιτηρίων και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης σε κοντινή τοποθεσία
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022434
Rocabella Art boutique Hotel Rocabella Art boutique Hotel
Rocabella Art Hotel ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Rocabella Art Hotel Φωλιασμένο πάνω από το χωριό Άγιος Στέφανος, αυτό το boutique ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, πολυτελείς εγκαταστάσεις σύγχρονου σχεδιασμού και μια θερμή υποδοχή με προσωπική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.
Άγιος Στέφανος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289028930
Portobello Boutique Hotel Portobello Boutique Hotel
Το Portobello Boutique Hotel απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το παλιό λιμάνι και διαθέτει υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Προσφέρει δωμάτια με τηλεόραση LCD 32 ιντσών και καλωδιακά κανάλια.
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. 00302289023240
Irida Hotel Mykonos 5 αστέρων Bill & Coo Irida Hotel Mykonos 5 αστέρων Bill & Coo
ΙΡΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Το 5 αστέρων Bill & Coo προσφέρει σουίτες με θέα στη θάλασσα, μεσογειακές γεύσεις και πισίνα υπερχείλισης με εκπληκτική θέα στον κόλπο. Βρίσκεται στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στη Μύκονο. Οι πολυτελείς σουίτες στο Bill & Coo διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνο μπάνιο με ντους ή μπανιέρα. Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με δωρεάν Wi-Fi, CD / DVD player, δορυφορική τηλεόραση LCD και επιφάνεια εργασίας. Κάποια από τα δωμάτια περιλαμβάνουν υπαίθριο υδρομασάζ. Το γκουρμέ εστιατόριο του Bill & Coo All Suite Hotel βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Σερβίρει μεσογειακή δημιουργική κουζίνα βασισμένη σε εποχικά, ντόπια προϊόντα. Στο ρομαντικό lounge bar μπορείτε να απολαύσετε τροπικά κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά.
Μεγάλη Άμμος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289026292
Aeolos Hotel Mykonos Greece Aeolos Hotel Mykonos Greece
Αυτό το μικρό πολυτελές boutique ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 800μ. από το κέντρο της Μυκόνου. Διαθέτει μεγάλη πισίνα με εγκαταστάσεις υδρομασάζ, καθώς και κομψά καταλύματα με δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι/αεροδρόμιο και δωρεάν Wi-Fi. Τα ευρύχωρα και ευάερα δωμάτια διαθέτουν έχουν μοντέρνα επίπλωση και μπαλκόνι με θέα στους κήπους και την πισίνα. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ πρωινού που περιλαμβάνει σπιτικές λιχουδιές. Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια. Επιπλέον, σερβίρονται δροσιστικά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Το Aeolos Hotel βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη στάση του λεωφορείου και σε κοντινή απόσταση από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης της Μυκόνου. Το φιλικό προσωπικό θα βοηθήσει με χαρά τους επισκέπτες προτείνοντας επισκέψεις σε αξιοθέατα και προσφέροντας χάρτες και πληροφορίες για το νησί. Ο χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου είναι δωρεάν
Μύκονος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023535

Αναζήτηση Διαμονής - Ξενοδοχεία

Όνομα:
Περιοχή:
Κατηγορία:




Τύπος:
Δωμάτεια

Ξενοδοχεία

Μάθε για τη Μύκονο

Μεγάλη Άμμος Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΜεγάλη Άμμος Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Μεγάλη Άμμος στην Μύκονο. Λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Χώρας Μυκόνου είναι η παραλία της Μεγάλης Αμμου...
Σούπερ ΠαραντάιςΣούπερ Παραντάις
Super Paradise Η διάσημη παραλία Πλιντρί οφείλει τη φήμη της στο Super Paradise που εγκαινίασε την έννοια του beach-party από το 1971. 7 χλμ. από τη χώρα...
Φτελιά Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΦτελιά Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Φτελιά στην Μύκονο. Κύματα και windsurfing. Βοριάδες και φανατικοί windsurfers. 7 χλμ. Ανατολικά της Χώρας βρίσκεται η παραλία...
Φτελιά Μύκονος ΙστορίαΦτελιά Μύκονος Ιστορία
Φτελιά Μύκονος Ιστορία Οι ανασκαφές έχουν αποκαλύψει οικισμό της νεότερης νεολιθικής εποχής, δηλαδή περίπου την 5η χιλιετία π.Χ. Στη Χώρα...
Αγράρι Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΑγράρι Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Το Αγράρι στην Μύκονο. Ήρεμη και διακριτική. Στη Νότια πλευρά του νησιού, δίπλα στην Ελιά, βρίσκεται το Αγράρι...
ΜΥΚΟΝΟΣ ΠαραλίεςΜΥΚΟΝΟΣ Παραλίες
Παραλίες που μπορείτε να απολαύσετε στη Μύκονο.  Ολες σχεδον είναι πλεον  οργανωμένες, όμορφες, άλλες  θορυβώδεις και με φοβερή...
Άγιο Σώστης Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΆγιο Σώστης Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία του Άγιο Σώστη στην Μύκονο. Τι να πει κανείς για αυτήν την πανέμορφη παραλία . Όλοι κάποτε , ακόμα και τώρα  σκέφτονται...
Παράγκα Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΠαράγκα Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Παράγκα στην Μύκονο. Μικρή και θαρραλέα. Περίπου 6,5 χλμ. Από τη Χώρα του νησιού βρίσκεται η μικρή, με λευκή άμμο...
Τρία Πηγάδια ΜύκονοςΤρία Πηγάδια Μύκονος
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ . Τα Τρία Πηγάδια στην Μύκονο Στην ομώνυμη θέση στο κέντρο σήμερα της πόλης, τα πηγάδια αυτά κυρίως εξασφάλιζαν...
Χουλάκια Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΧουλάκια Παραλία Μύκονος Παραλίες
Χουλάκια Παραλία Μύκονος Παραλίες
Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου ΜΥΚΟΝΟΣΝαυτικό Μουσείο Αιγαίου ΜΥΚΟΝΟΣ
Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου Μυκόνου. Το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου είναι Κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου. Ιδρύθηκε το 1983 και από το 1985 άνοιξε...
Κόρφος Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΚόρφος Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Κόρφος στην Μύκονο. Η παραλία αυτή βρίσκεται λίγο πριν τον οικισμό του Ορνού και σε απόσταση 2,5χλμ από τη Χώρα της...
Αγίας Άννας ΚαλαφάτηΑγίας Άννας Καλαφάτη
Μύκονος η Παραλία της Αγίας Άννας Καλαφάτης  στην Μύκονο. Αγία Άννα - Καλαφάτης Η παραλία τής Αγίας Άννας διπλά στον Καλαφάτη είναι μια...
Αγία Αννα ΠαράγκαΑγία Αννα Παράγκα
Ησυχία και καλό φαγητό. Δίπλα ακριβώς στην Παράγα, στη δυτική πλευρά του νησιού, βρίσκεται μια από τις πιο ήσυχες και όμορφες παραλίες του...
Μοναστήρι Παναγιάς Τουρλιανής ΜύκονοςΜοναστήρι Παναγιάς Τουρλιανής Μύκονος
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ. Ιδρύθηκε το 1542 σε θέση όπου προϋπήρχε παλαιά εκκλησία των Εισοδίων της Παναγίας. Στα 1757 - 1767 η...
Δημαρχείο Μυκόνου - ΠληροφορίεςΔημαρχείο Μυκόνου - Πληροφορίες
Το Δημαρχείο της Μυκόνου - Πληροφορίες - Η Ιστορία του. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ είναι ένα κομψό, κλασσικίζον διώροφο κτίριο του 1780 με...
Μοναστήρι του Παλαιόκαστρου ΜΥΚΟΝΟΣΜοναστήρι του Παλαιόκαστρου ΜΥΚΟΝΟΣ
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Πρόκειται για γυναικεία μονή του 18ου αιώνα, τυπικό δείγμα μοναστηριακής αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων, που...
Δημοτική Βιβλιοθήκη ΜΥΚΟΝΟΣΔημοτική Βιβλιοθήκη ΜΥΚΟΝΟΣ
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Μύκονο . Ένα αρχοντικό του 1735, που ανήκε στην αρχοντική οικογένεια Μαυρογέννη, στην πλατεία Αγίας Κυριακής...
 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb