Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

Προτεινόμενες Επιλογές Διαμονής - Ξενοδοχεία

Nazos Hotel Mykonos Greece Nazos Hotel Mykonos Greece
ΝΑΖΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Μόλις 2 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και 7 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μυκόνου το Νάζος συνδυάζει την ηρεμία και την άνεση, με την εύκολη πρόσβαση στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης της Μυκόνου
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022626
Web: http://www.hotelnazos.com
Kohili Korali Kyma Kalypso Khotels Kohili Korali Kyma Kalypso Khotels
Το Myconian K Hotels & Thalasso Spa Center (Kohili-Korali-Kyma-Kalypso) βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την κοσμοπολίτικη Χώρα και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες δωρεάν συνεδρία θαλασσοθεραπείας διάρκειας 50 λεπτών. Το Myconian Kohili-Korali-Kyma-Kalypso παρέχει άνετα καταλύματα στη Μύκονο. Όλα τα κομψά δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με εντυπωσιακή θέα. Έχουν ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση με κανάλι ταινιών, μίνι ψυγείο και κλιματισμό. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν επίσης ιδιωτικό υπαίθριο υδρομασάζ. Το γυμναστήριο και οι εγκαταστάσεις σπα, οι μεγάλες βεράντες με θέα στις 2 πολυεπίπεδες πισίνες και το Αιγαίο Πέλαγος, το υπαίθριο υδρομασάζ και η εκπληκτική θέα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του Myconian Thalasso Spa Centre 3 αστέρων. Στο χώρο των εγκαταστάσεων διατίθεται επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Το a la carte εστιατόριο Windmills με θέα στις πισίνες και τους φημισμένους ανεμόμυλους της πόλης της Μυκόνου σερβίρει μεσογειακή κουζίνα. Στο μπαρ της πισίνας Veranda, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, προσφέρονται αναψυκτικά και ελαφριά σνακ. Δωμάτια: 156, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : The Myconian Collection .
Βρύση
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023415
Mykonos Grand luxury hotel Mykonos Grand luxury hotel
Το Mykonos Grand Hotel & Resort βρίσκεται ακριβώς στην παραλία του Αγίου Ιωάννη. Προσφέρει boutique καταλύματα 5 αστέρων ανάμεσα σε λιθόστρωτα μονοπάτια με θέα στο νησί της Δήλου. Διαθέτει ένα κέντρο ευεξίας και σερβίρει εξαιρετική κουζίνα σε καλόγουστα διαμορφωμένους χώρους. Τα δωμάτια και οι σουίτες του Mykonos Grand συνδυάζουν τη γεωμετρική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τη χαλαρωτική διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση LCD, DVD player και βάση σύνδεσης για iPod. Όλα τα καταλύματα είναι εξοπλισμένα με μπαλκόνι ή αυλή με θέα στη θάλασσα, στον κήπο ή στην πισίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκα θαλασσινά, ψητές σπεσιαλιτέ και άλλες μεσογειακές γεύσεις στην υπαίθρια τραπεζαρία ή δίπλα στην πισίνα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το μινιμαλιστικού στιλ White Bar έχει βεράντα και είναι ιδανικό για ένα ποτήρι σαμπάνια. Το Althea Spa Centre προσφέρει μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις με φυσικά προϊόντα, εμπνευσμένες από παραδοσιακές ελληνικές τεχνικές. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στους ιδιωτικούς χώρους δίπλα στην πισίνα. Παρέχονται ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και ένα γήπεδο τένις. Το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μυκόνου απέχει περίπου 4χλμ. από το θέρετρο. Το λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού είναι και τα δύο προσβάσιμα εντός 4,5 χιλιομέτρων. Προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δωρεάν χώρο στάθμευσης.
Άγιος Ιωάννης
Ξενοδοχείο

Tel. +302289025555
Mykonos Bay Hotel Mykonos Bay Hotel
ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΠΑΙΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023338
Princess of Mykonos hotel Princess of Mykonos hotel
Mykonos Hotels -Princess of Mykonos Mykonos Hotel ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣΣε ένα από τα πιο ελκυστικά νησιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο, βρίσκεται ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία. Το Princess of Mykonos είναι σε εξαιρετική τοποθεσία, σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών από το κέντρο της πόλης, στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και προσφέρει μοναδική θέα. Από τη στιγμή που θα μπείτε στο χώρο της ρεσεψιόν, θα αισθανθείτε τη ζεστασιά και την άνεση του ξενοδοχείου. Την φετινή σεζόν το ξενοδοχείο μας Princess of Mykonos σας καλωσορίζει με ένα νέο και εντυπωσιακό χαρακτήρα. Μια σειρά από σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στην εσωτερική και εξωτερική του διακόσμηση.
Άγιος Στέφανος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023806
Lady Anna Hotel Mykonos Lady Anna Hotel Mykonos
ΛΑΙΔΗ ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Το Hotel Anna βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη παραλία Πλατύς Γιαλός, στη Μύκονο. Προσφέρει πισίνα με μπαρ και ένα άνετο καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση, καθώς και δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi Ίντερνετ.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022221
Carbonaki Hotel Mykonos Carbonaki Hotel Mykonos
ΚΑΡΜΠΟΝΑΚΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Σε μια ήσυχη, αλλά κεντρική, τοποθεσία στην καρδιά της χώρας της Μυκόνου, η οικογενειακή επιχείρηση Carbonaki Hotel προσφέρει ευρύχωρα, ασβεστωμένα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. Περιλαμβάνει ένα υπαίθριο υδρομασάζ και ένα κοκτέιλ μπαρ. Τα δωμάτια του Carbonaki είναι κομψά επιπλωμένα και κλιματιζόμενα. Όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μικρό ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας. Στο μαρμάρινο μπάνιο θα βρείτε δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό lounge, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα εξωτικό κοκτέιλ ή ένα ποτό. Καθημερινά ετοιμάζεται ευρωπαϊκό πρωινό που μπορεί να σερβιριστεί και στο δωμάτιό σας. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε πολλά μπαρ και καταστήματα, καθώς και τους περίφημους ανεμόμυλους της χώρας της Μυκόνου. Το Carbonaki Hotel απέχει 500μ. από το λιμάνι και 300μ. από την πλησιέστερη παραλία. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι προσβάσιμο σε 2 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης σε κοντινή απόσταση.
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289024124
Leto Hotel Mykonos Town Hotel Leto Hotel Mykonos Town Hotel
Mykonos Hotels -ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΗΤΩ Mykonos Hotel Leto To ξενοδοχείο Λητώ είναι μοναδικό στο νησί της Μυκόνου. Είναι το μόνο στο κέντρο της πόλης πού προσφέρει υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό δωματίων. Ανακαινίστηκε πλήρως και διακοσμήθηκε από την αρχή το 1997. Το 4 αστέρων Leto Hotel βρίσκεται σε μια υπέροχη πανοραμική θέση με θέα το παλιό λιμάνι της Μυκόνου. Διαθέτει μία εξωτερική πισίνα με μπαρ πισίνας και 24ωρη ρεσεψιόν. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα το λιμάνι και το Αιγαίο Πέλαγος. Οι εγκαταστάσεις εντός του δωματίου περιλαμβάνουν μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό και μίνι μπαρ. Το εστιατόριο του Leto σερβίρει εξαίσιες συνταγές από την τοπική κουζίνα σε μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το πλούσιο μενού περιλαμβάνει συνταγές από τη μεσογειακή κουζίνα, δίνοντας έμφαση στην ελληνική κουζίνα.
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022207
Kouros hotels and Suites Kouros hotels and Suites
Στην παραλία της πόλης της Μυκόνου, το Kouros Hotel & Suites προσφέρει κομψά καταλύματα και μια χαλαρωτική τοποθεσία με εντυπωσιακή θέα πάνω από το παλιό και το νέο λιμάνι. Καθένα από τα δωμάτια στο Kouros Hotel & Suites είναι μεγάλο και πολυτελές ενώ διατηρεί τη γοητεία της τυπικής κυκλαδικής αρχιτεκτονικής. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με θέα στη θάλασσα και Wi-Fi πρόσβαση στο internet. Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Με προσωπική εξυπηρέτηση και μια ειρηνική αλλά κεντρική τοποθεσία, το Kouros Hotel & Suites προσφέρει μια ιδανική βάση για τις διακοπές σας.
Ξενοδοχεία στην Παραλία Ταγκού
Ξενοδοχείο

Tel. +302289025381
Acrogiali Hotel Mykonos Greece  ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Acrogiali Hotel Mykonos Greece ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Acrogiali Hotel Mykonos island Χτισμένο λίγα βήματα μακριά από την παραλία Πλατύς Γιαλός, το Hotel Acrogiali προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Προσφέρονται υπηρεσίες δωρεάν παραλαβής και παράδοσης και διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Η Χώρα της Μυκόνου απέχει 10 λεπτά με το λεωφορείο. Το Hotel Acrogiali προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, καθώς και δωμάτια με θέα στον κήπο. Είναι όλα κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν μπάνιο με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο και ψυγείο. Πλούσιος μπουφές πρωινού σερβίρεται στην αίθουσα πρωινού του Acrogiali Hotel. Το παραλιακό εστιατόριο Atlantida σερβίρει νόστιμη ελληνική και ιταλική κουζίνα. Διατίθενται επίσης 2 μπαρ. Μισθωμένα σκάφη αναχωρούν καθημερινά από την παραλία Πλατύς Γιαλός προς τις παραλίες Παράγκα, Paradise, Super Paradise, Αγράρι και Ελιά. Διατίθενται εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, καθώς και ένα καταδυτικό κέντρο.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022125
Aeolos Hotel Mykonos Greece Aeolos Hotel Mykonos Greece
Αυτό το μικρό πολυτελές boutique ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 800μ. από το κέντρο της Μυκόνου. Διαθέτει μεγάλη πισίνα με εγκαταστάσεις υδρομασάζ, καθώς και κομψά καταλύματα με δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι/αεροδρόμιο και δωρεάν Wi-Fi. Τα ευρύχωρα και ευάερα δωμάτια διαθέτουν έχουν μοντέρνα επίπλωση και μπαλκόνι με θέα στους κήπους και την πισίνα. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ πρωινού που περιλαμβάνει σπιτικές λιχουδιές. Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια. Επιπλέον, σερβίρονται δροσιστικά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Το Aeolos Hotel βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη στάση του λεωφορείου και σε κοντινή απόσταση από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης της Μυκόνου. Το φιλικό προσωπικό θα βοηθήσει με χαρά τους επισκέπτες προτείνοντας επισκέψεις σε αξιοθέατα και προσφέροντας χάρτες και πληροφορίες για το νησί. Ο χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου είναι δωρεάν
Μύκονος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023535
Thomas Hotel Mykonos Thomas Hotel Mykonos
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΘΩΜΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ MYKONOS HOTELS Βλέποντας στο Αιγαίο, το σύγχρονο αυτό ξενοδοχείο εναρμονίζεται άριστα με τη γοητεία της παραδοσιακής ελληνικής κληρονομιάς. Χτισμένο το 1981 και ανακαινισμένο το 2007, το ξενοδοχείο το οποίο διευθύνεται από μια οικογένεια, προσφέρει εκλεπτυσμένες ανέσεις και σύγχρονο στιλ.
Αμιγδαλίδι
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023148
Pietra e Mare Mykonos hotel Pietra e Mare Mykonos hotel
Ξενοδοχείο Pietra e Mare Mykonos hotel
Καλό Λιβάδι
Ξενοδοχείο

Tel. +302289071152

Αναζήτηση Διαμονής - Ξενοδοχεία

Όνομα:
Περιοχή:
Κατηγορία:




Τύπος:
Δωμάτεια

Ξενοδοχεία

Μάθε για τη Μύκονο

Κόρφος Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΚόρφος Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Κόρφος στην Μύκονο. Η παραλία αυτή βρίσκεται λίγο πριν τον οικισμό του Ορνού και σε απόσταση 2,5χλμ από τη Χώρα της...
ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑ
Η πόλη της Μυκόνου ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑ Η Μύκονος αποτελεί ενιαίο νησιωτικό σύμπλεγμα μαζί με τη Δήλο, τη Ρήνεια και μερικές βραχονησίδες...
Μεγάλη Άμμος Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΜεγάλη Άμμος Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Μεγάλη Άμμος στην Μύκονο. Λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Χώρας Μυκόνου είναι η παραλία της Μεγάλης Αμμου...
ΜΥΚΟΝΟΣ Καλλιτεχνικός Σταθμός ΜυκόνουΜΥΚΟΝΟΣ Καλλιτεχνικός Σταθμός Μυκόνου
Καλλιτεχνικός Σταθμός Μυκόνου. Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών διαθέτει επίσης έξι Καλλιτεχνικούς Σταθμούς στις ακόλουθες περιοχές:...
Διβούνια ΜύκονοςΔιβούνια Μύκονος
Διβούνια Μύκονος Στο ομώνυμο ακρωτήριο αποκαλύφθηκε μια σειρά από οικιστικά λείψανα που ξεκινούν από τους προϊστορικούς χρόνους με...
Αγία Αννα ΠαράγκαΑγία Αννα Παράγκα
Ησυχία και καλό φαγητό. Δίπλα ακριβώς στην Παράγα, στη δυτική πλευρά του νησιού, βρίσκεται μια από τις πιο ήσυχες και όμορφες παραλίες του...
Φτελιά Μύκονος ΙστορίαΦτελιά Μύκονος Ιστορία
Φτελιά Μύκονος Ιστορία Οι ανασκαφές έχουν αποκαλύψει οικισμό της νεότερης νεολιθικής εποχής, δηλαδή περίπου την 5η χιλιετία π.Χ. Στη Χώρα...
Άνω Μερά ΜΥΚΟΝΟΣΆνω Μερά ΜΥΚΟΝΟΣ
Άνω Μερά. Το Γραφικό Χωριό της Μυκόνου. Η Άνω Μερά είναι ένα όμορφο, γραφικό χωριό που βρίσκεται στο κέντρο περίπου του νησιού και σε...
Παράγκα Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΠαράγκα Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Παράγκα στην Μύκονο. Μικρή και θαρραλέα. Περίπου 6,5 χλμ. Από τη Χώρα του νησιού βρίσκεται η μικρή, με λευκή άμμο...
Παραντάις Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΠαραντάις Παραλία Μύκονος Παραλίες
Παραντάις Παραλία Μύκονος Παραλίες Παράδεισος.  Η παραλία Paradise βρίσκεται 6 χλμ. Από τη Χώρα με χοντρή άμμο, καταγάλανα νερά και είναι το...
Mυκηναϊκός Θολωτός Τάφος ΜύκονοςMυκηναϊκός Θολωτός Τάφος Μύκονος
Mυκηναϊκός Θολωτός Τάφος Στα Αγγελικά έγινε εντυπωσιακή αποκάλυψη μυκηναϊκού θολωτού τάφου του τέλους 15ου π.Χ. αιώνα., στην κορυφή του...
Οι Ανεμόμυλοι της ΜυκόνουΟι Ανεμόμυλοι της Μυκόνου
Το συγκρότημα των Κάτω Μύλων, που ορθώνονται περήφανα πάνω από τη θάλασσα, στο μικρό λόφο νοτιοανατολικά της Χώρας. Οι Κάτω Μύλοι...
Μοναστήρι του Παλαιόκαστρου ΜΥΚΟΝΟΣΜοναστήρι του Παλαιόκαστρου ΜΥΚΟΝΟΣ
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Πρόκειται για γυναικεία μονή του 18ου αιώνα, τυπικό δείγμα μοναστηριακής αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων, που...
Πελεκάνος της Μυκόνου - ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΙΠελεκάνος της Μυκόνου - ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΙ
Ο Πελεκάνος της Μυκόνου . Ένα ιδιαίτερα αγαπητό και μάλιστα πολυφωτογραφημένο θέμα της Μυκόνου, είναι ασφαλώς οι πελεκάνοι, τους...
Καλαφάτης Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΚαλαφάτης Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Καλαφάτης στην Μύκονο. Παιχνίδια στη θάλασσα. Στο ανατολικό τμήμα του νησιού, 12 χλμ. Από τη Χώρα, με εύκολη πρόσβαση με...
Μοναστήρι Παναγιάς Τουρλιανής ΜύκονοςΜοναστήρι Παναγιάς Τουρλιανής Μύκονος
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ. Ιδρύθηκε το 1542 σε θέση όπου προϋπήρχε παλαιά εκκλησία των Εισοδίων της Παναγίας. Στα 1757 - 1767 η...
Τρία Πηγάδια ΜύκονοςΤρία Πηγάδια Μύκονος
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ . Τα Τρία Πηγάδια στην Μύκονο Στην ομώνυμη θέση στο κέντρο σήμερα της πόλης, τα πηγάδια αυτά κυρίως εξασφάλιζαν...
Δημοτική Βιβλιοθήκη ΜΥΚΟΝΟΣΔημοτική Βιβλιοθήκη ΜΥΚΟΝΟΣ
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Μύκονο . Ένα αρχοντικό του 1735, που ανήκε στην αρχοντική οικογένεια Μαυρογέννη, στην πλατεία Αγίας Κυριακής...
 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb