Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS

Προτεινόμενες Επιλογές Διαμονής - Ξενοδοχεία

Nazos Hotel Mykonos Greece Nazos Hotel Mykonos Greece
ΝΑΖΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Μόλις 2 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου και 7 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μυκόνου το Νάζος συνδυάζει την ηρεμία και την άνεση, με την εύκολη πρόσβαση στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης της Μυκόνου
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289022626
Web: http://www.hotelnazos.com
Pelican Hotel ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ Pelican Town Pelican Hotel ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ Pelican Town
Το Pelican είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία στη Μύκονο, στην περιοχή της Σχολής Καλών Τεχνών, 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της χώρας. Είναι χτισμένο στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και εκπληκτική πανοραμική θέα προς τη χώρα της Μυκόνου και το λιμάνι.
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023748
Kamari Hotel Mykonos Kamari Hotel Mykonos
To Kamari Hotel βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την υπέροχη παραλία του Πλατύ Γιαλού, στη νοτιοδυτική πλευρά της Μυκόνου. Οι κοντινές παραλίες Ψαρού και Paradise προσφέρουν περισσότερες επιλογές με καταγάλανα νερά και άμμο. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής στο Kamari Hotel περιλαμβάνουν μια εξωτερική πισίνα, μια μπανιέρα σπα και μια παιδική πισίνα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν πρωινό, ένα μπαρ/lounge και ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα.
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023424
Cavo Tagoo Mykonos Cavo Tagoo Mykonos
ΚΑΒΟ ΤΑΓΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Το βραβευμένο ξενοδοχείο Cavo Tagoo βρίσκεται κοντά στη Χώρα της Μυκόνου και διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, μπαρ με πλωτές ξύλινες εξέδρες, οι οποίες καλύπτουν μια έκταση 40μ., καθώς επίσης πλήρως εξοπλισμένο σπα με εσωτερική πισίνα. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες περιλαμβάνουν άνετους χώρους, ξεχωριστή μίνιμαλ διακόσμηση και μπανιέρα-υδρομασάζ. Στις παροχές των δωματίων συγκαταλέγονται μπουρνούζια και παντόφλες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κρεβάτια με στρώματα Simmons. Σε ορισμένες μονάδες θα βρείτε επίσης ιδιωτική πισίνα. Το Cavo Tagoo Golden Spa παρέχει παραδοσιακές περιποιήσεις σώματος και προσώπου, καθώς επίσης εγκαταστάσεις χρωματοθεραπείας, σάουνα, ατμόλουτρο και υπηρεσίες κομμωτηρίου. Δίπλα στο σπα υπάρχει γυμναστήριο για να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το εστιατόριο του Cavo Tagoo προτείνει πιάτα από τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, τα οποία παρασκευάζονται με φρέσκα ελληνικά προϊόντα. Καθημερινά σερβίρεται πρωινός σε μπουφέ με νόστιμα κρουασάν και τάρτες. Ο χώρος Lounge & Pool Bar του Cavo Tagoo προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη Χώρα της Μυκόνου και τη Δήλο, ενώ διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με φωτισμό που αλλάζει χρώματα και ξύλινες εξέδρες που επιπλέουν στο νερό. Η 24ωρη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου παρέχει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών, πλυντηρίου και παράδοσης εφημερίδων εντός του δωματίου. Οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης υπηρεσία θυρωρείου και δυνατότητα κλήσης ιατρού. Ακόμη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης.
Ξενοδοχεία στην Παραλία Ταγκού
Ξενοδοχείο

Tel. +302289023692
Kivotos Mykonos Luxury Hotels and Mykonos Villas Kivotos Mykonos Luxury Hotels and Mykonos Villas
ΚΙΒΩΤΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Mykonos Luxury Hotels and Mykonos Villas Το Kivotos βρίσκεται σε μια ιδιωτική παραλία στο μαγευτικό κόλπο του Ορνού, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Χώρα της Μυκόνου, το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Διαθέτει 2 πισίνες, εκτενείς εγκαταστάσεις σπα, γήπεδο σκουός και γυμναστήριο. Καθένα από τα δωμάτια και τις σουίτες έχουν διακοσμηθεί ξεχωριστά από γνωστούς καλλιτέχνες και τοπικούς τεχνίτες. Το ξενοδοχείο προσφέρει σαμπάνια κατά την άφιξη, καθώς και φρέσκα φρούτα και λουλούδια καθημερινά. Το a la carte εστιατόριο Le Pirate σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ με θέα στον κόλπο. Το γκουρμέ εστιατόριο La Meduse σερβίρει ελληνική fusion κουζίνα και φρέσκα θαλασσινά με θέα στον φεγγαρόλουστο κόλπο του Ορνού.
Ορνος Παραλια
Ξενοδοχείο

Tel. +3022890
Deliades Hotel Mykonos Deliades Hotel Mykonos
ΔΗΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Με θέα στον κόλπο του Ορνού, το Deliades Hotel διαθέτει μεγάλα δωμάτια με βεράντα με θέα στη θάλασσα, πισίνα με υδρομασάζ και ένα εστιατόριο δίπλα στην πισίνα. Το κυκλαδίτικο συγκρότημα απέχει μόλις 50μ. από την παραλία. Τα καλαίσθητα δωμάτια του Deliades έχουν μπαλκόνι με θέα στον κόλπο και την πόλη και επωφελούνται από υπηρεσία καμαριέρας δύο φορές την ημέρα. Είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Καθημερινά σερβίρεται αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, που περιλαμβάνει ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Για μεσημεριανό γεύμα προσφέρεται μικρή επιλογή από ορεκτικά, σαλάτες και κύρια πιάτα, ενώ το a la carte δείπνο περιλαμβάνει πιάτα από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα. Παρέχεται δωρεάν μεταφορά κατά την άφιξη και την αναχώρηση. Κατόπιν αιτήματος διατίθενται επίσης υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, καθώς και κρατήσεων για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και για εκδρομές. Το Deliades Hotel απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από την πόλη της Μυκόνου, προς την οποία υπάρχουν τακτικές συνδέσεις με το τοπικό λεωφορείο. Τα θαλάσσια ταξί συνδέουν την παραλία του Ορνού με άλλες παραλίες όπως η Ψαρού, ο Πλατύς Γιαλός, η Παράγκα, η Paradise και η Super Paradise αλλά και με το νησί της Δήλου.
Ορνός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289079430
Matina apartments - Rooms - Studios Matina apartments - Rooms - Studios
Mykonos Hotels - ΜΑΤΙΝΑ ΞΕΝΩΝΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MATINA PENSION Ο ξενώνας Matina απέχει 600 μέτρα από το κέντρο της πόλης και προσφέρει στους επισκέπτες του ένα θερμό καλωσόρισμα συνδυάζοντας την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, το οικογενειακό περιβάλλον και τη φιλική, χαλαρωτική ατμόσφαιρα με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενώνα.
Ξενοδοχεία στην περιοχή Χονδρός Γκρεμός
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Tel. +302289023049
Saint John hotel Mykonos Saint John hotel Mykonos
Saint John hotel Mykonos luxury hotel resort ΜΥΚΟΝΟΣ Mykonos Hotels ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MYKONOS HOTELS Το ξενοδοχείο Saint John στην Μύκονο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό θέρετρο, το οποίο δημιουργήθηκε για όσους απαιτούν μόνο το καλύτερο για τις διακοπές τους.
Άγιος Ιωάννης
Ξενοδοχείο

Tel. +302289028752
Rocabella Art boutique Hotel Rocabella Art boutique Hotel
Rocabella Art Hotel ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Rocabella Art Hotel Φωλιασμένο πάνω από το χωριό Άγιος Στέφανος, αυτό το boutique ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, πολυτελείς εγκαταστάσεις σύγχρονου σχεδιασμού και μια θερμή υποδοχή με προσωπική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.
Άγιος Στέφανος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289028930
Charissi Hotel Mykonos ΧΑΡΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Charissi Hotel Mykonos ΧΑΡΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΧΑΡΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Charissi Hotel Mykonos Το κάτασπρο Hotel Charissi απολαμβάνει πανοραμική θέα στη Μύκονο και το Αιγαίο Πέλαγος και προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με επιπλωμένο μπαλκόνι. Διαθέτει ένα σνακ μπαρ στο lounge που οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα. Τα δωμάτια του Charissi είναι κλιματιζόμενα με θέα στη θάλασσα, τον κήπο ή την ύπαιθρο. Περιλαμβάνουν τηλεόραση, ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Καθημερινά σερβίρεται πρωινό με σπιτικές μαρμελάδες, κέικ, αρτοσκευάσματα και τοπικά προϊόντα. Το lounge bar προσφέρει σνακ και δροσιστικά ποτά. Σε απόσταση 50μ. υπάρχει μια στάση λεωφορείου που παρέχει συνδέσεις με το γραφικό κέντρο της πόλης της Μυκόνου, το οποίο απέχει 800 μέτρα. Η αμμώδης παραλία του Ορνού βρίσκεται 2χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης και διατίθεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς το λιμάνι.
Βρύση
Ξενοδοχείο

Tel. +302289024162
Palladium Hotel Mykonos Greece Palladium Hotel Mykonos Greece
ΠΑΛΑΝΤΙΟΥΜ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Πλατύς Γιαλός Παραλία
Ξενοδοχείο

Tel. +302289025925
Belvedere Hotel Mykonos Belvedere Hotel Mykonos
ΜΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Αυτό το κομψό ξενοδοχείο βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου. Διαθέτει υπέροχη πισίνα με θέα στο ηλιοβασίλεμα και υπερσύγχρονο 24ωρο γυμναστήριο. Προσφέρει υπαίθριο και γιαπωνέζικο εστιατόριο (το Nobu) καθώς και ευάερα δωμάτια με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τα ρομαντικά δωμάτια του Belvedere είναι μοναδικά, και διακοσμημένα με ξεχωριστές ντιζάιν λεπτομέρειες, υφάσματα και έπιπλα. Το μπάνιο περιλαμβάνει ντους ψιλής βροχής. Παρέχονται επίσης βάση σύνδεσης για i-Pod, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD και υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα surround. Το γυμναστήριο διαθέτει χώρο για stretching, μηχανήματα καρδιαγγειακών ασκήσεων, καθώς και χώρο με εξοπλισμό ενδυνάμωσης. Στο σπα Belvedere Therapies μπορείτε να χαλαρώσετε με πολυτελείς περιποιήσεις μασάζ, κατόπιν κράτησης. Διαθέτει επίσης ατμόλουτρο και υδρομασάζ. Στα εστιατόρια-μπαρ του Belvedere έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε σε μία εκπληκτική τοποθεσία, γαστρονομικές δημιουργίες που θα σας ενθουσιάσουν προετοιμασμένες από κάποιους από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου διοργανώνονται εκδηλώσεις ζωντανής διασκέδασης. Το προσωπικό της ρεσεψιόν του Belvedere είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με την οργάνωση του ταξιδιού σας και με κρατήσεις για εστιατόρια. Παρέχεται επίσης υπηρεσία στάθμευσης με παρκαδόρο και υπηρεσία θυρωρείου. Διατίθενται ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, καθώς και δωρεάν σημεία internet.
Μύκονος Χώρα
Ξενοδοχείο

Tel. +302289025122
Akti Irini hotel Mykonos Akti Irini hotel Mykonos
Το Akti Irini βρίσκεται στην άκρη της πόλης της Μυκόνου, 800μ. από το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης και διαθέτει όμορφη πισίνα με pool bar και θέα στη θάλασσα. Τα περισσότερα δωμάτια στο Akti Irini διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα. Όλα είναι κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Διατίθενται επίσης πιο ευρύχωρα δωμάτια με χώρους καθιστικού. Το Irini Akti προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων/μοτοσυκλετών, δωρεάν πάρκινγκ και μπορεί να οργανώσει για τους επισκέπτες μεταφορές από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο κατόπιν αιτήματος. Το λεωφορείο κάνει στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.
Ξενοδοχεία στην Παραλία Τούρλος
Ξενοδοχείο

Tel. +302289025135

Αναζήτηση Διαμονής - Ξενοδοχεία

Όνομα:
Περιοχή:
Κατηγορία:




Τύπος:
Δωμάτεια

Ξενοδοχεία

Μάθε για τη Μύκονο

Αγίας Άννας ΚαλαφάτηΑγίας Άννας Καλαφάτη
Μύκονος η Παραλία της Αγίας Άννας Καλαφάτης  στην Μύκονο. Αγία Άννα - Καλαφάτης Η παραλία τής Αγίας Άννας διπλά στον Καλαφάτη είναι μια...
Σούπερ ΠαραντάιςΣούπερ Παραντάις
Super Paradise Η διάσημη παραλία Πλιντρί οφείλει τη φήμη της στο Super Paradise που εγκαινίασε την έννοια του beach-party από το 1971. 7 χλμ. από τη χώρα...
Η Καθολική Εκκλησία της Μυκόνου Παναγία του ΡοδαρίουΗ Καθολική Εκκλησία της Μυκόνου Παναγία του Ροδαρίου
Η Μύκονος απέχει 95 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά . Έχει  μόνιμο πληθυσμό γύρω στους δέκα χιλιάδες κατοίκους . Κατά τους...
Παραπορτιανή Μύκονος ΠαναγιάΠαραπορτιανή Μύκονος Παναγιά
Παραπορτιανή Μύκονος Μία από τις πιο φωτογραφημένες εκκλησίες στον κόσμο είναι ένα σύμπλεγμα πέντε εκκλησιών. Τέσσερις εκκλησίες...
Πλατύς Γιαλός Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΠλατύς Γιαλός Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Πλατύς Γιαλός στην Μύκονο. Οικογενειακά. Στη νότια πλευρά του νησιού, 5 χλμ. Από τη χώρα βρίσκεται η πολυσύχναστη παραλία...
ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑ
Η πόλη της Μυκόνου ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑ Η Μύκονος αποτελεί ενιαίο νησιωτικό σύμπλεγμα μαζί με τη Δήλο, τη Ρήνεια και μερικές βραχονησίδες...
Αγία Αννα ΠαράγκαΑγία Αννα Παράγκα
Ησυχία και καλό φαγητό. Δίπλα ακριβώς στην Παράγα, στη δυτική πλευρά του νησιού, βρίσκεται μια από τις πιο ήσυχες και όμορφες παραλίες του...
Πελεκάνος της Μυκόνου - ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΙΠελεκάνος της Μυκόνου - ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΙ
Ο Πελεκάνος της Μυκόνου . Ένα ιδιαίτερα αγαπητό και μάλιστα πολυφωτογραφημένο θέμα της Μυκόνου, είναι ασφαλώς οι πελεκάνοι, τους...
Αγράρι Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΑγράρι Παραλία Μύκονος Παραλίες
Μύκονος. Η Παραλία Το Αγράρι στην Μύκονο. Ήρεμη και διακριτική. Στη Νότια πλευρά του νησιού, δίπλα στην Ελιά, βρίσκεται το Αγράρι...
Παραντάις Παραλία Μύκονος ΠαραλίεςΠαραντάις Παραλία Μύκονος Παραλίες
Παραντάις Παραλία Μύκονος Παραλίες Παράδεισος.  Η παραλία Paradise βρίσκεται 6 χλμ. Από τη Χώρα με χοντρή άμμο, καταγάλανα νερά και είναι το...
Λαογραφικό μουσείο ΜΥΚΟΝΟΣΛαογραφικό μουσείο ΜΥΚΟΝΟΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ(τηλ. 22890 - 22591 τηλ. υπεύθυνου 22890 - 22748 ) Βρίσκεται στη θέση Κάστρο, λίγα μέτρα μακριά από την περίφημη Παραπορτιανή...
Οι Ανεμόμυλοι της ΜυκόνουΟι Ανεμόμυλοι της Μυκόνου
Το συγκρότημα των Κάτω Μύλων, που ορθώνονται περήφανα πάνω από τη θάλασσα, στο μικρό λόφο νοτιοανατολικά της Χώρας. Οι Κάτω Μύλοι...
ΜΥΚΟΝΟΣ Καλλιτεχνικός Σταθμός ΜυκόνουΜΥΚΟΝΟΣ Καλλιτεχνικός Σταθμός Μυκόνου
Καλλιτεχνικός Σταθμός Μυκόνου. Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών διαθέτει επίσης έξι Καλλιτεχνικούς Σταθμούς στις ακόλουθες περιοχές:...
Ναός της Ζωοδόχου Πηγής - Μεγάλης Παναγιάς ΜύκονοςΝαός της Ζωοδόχου Πηγής - Μεγάλης Παναγιάς Μύκονος
Ο Ναός της Ζωοδόχου Πηγής ή της Μεγάλης Παναγιάς στην Μύκονο. Ο Ναός της Ζωοδόχου Πηγής ή της Μεγάλης Παναγιάς, όπως συνηθίζουν να την...
Κάπαρη Παραλία στην ΜύκονοΚάπαρη Παραλία στην Μύκονο
Μύκονος. Η Παραλία Κάπαρη στην Μύκονο. Ησυχία και απομόνωση. Μικρή παραλία, με αρκετά δύσκολη πρόσβαση, δύσκολο δρόμο και δύσβατο μονοπάτι...
Μικρή Βενετία της ΜυκόνουΜικρή Βενετία της Μυκόνου
Η "ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ" ΜΥΚΟΝΟΣ Μύκονος - Η Μικρή Βενετία της Μυκόνου Mεταξύ Κάστρου και Σκάρπας είναι η γραφική γειτονιά που με τα πολύχρωμα...
Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου ΜΥΚΟΝΟΣΝαυτικό Μουσείο Αιγαίου ΜΥΚΟΝΟΣ
Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου Μυκόνου. Το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου είναι Κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου. Ιδρύθηκε το 1983 και από το 1985 άνοιξε...
Μοναστήρι Παναγιάς Τουρλιανής ΜύκονοςΜοναστήρι Παναγιάς Τουρλιανής Μύκονος
ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥΡΛΙΑΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ. Ιδρύθηκε το 1542 σε θέση όπου προϋπήρχε παλαιά εκκλησία των Εισοδίων της Παναγίας. Στα 1757 - 1767 η...
 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb