Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / Σινεμά Μαντώ / ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΝΤΩ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΝΤΩ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΝΤΩ ΜΥΚΟΝΟΣ

 CINE MANTO MYKONOS, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ, ΕΝΑΡΞΗ  1 ΙΟΥΝΙΟΥ

   Στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου υπάρχει ένας μοναδικός τεράστιος καταπράσινος Κήπος, ο Δημοτικός Κήπος του Μελετόπουλου, που πνίγεται από φοίνικες, πεύκα και μοναδικά πανύψηλα είδη κάκτων. Απάγκιος από ανέμο και πάντα δροσερός, είναι μια απρόσμενη εικόνα για τη Μύκονο. Μέσα σε αυτό τον κήπο λειτουργεί o θερινός κινηματογράφος CINE MANTO, προσφέροντας ένα τόπο ονείρου, κάτω από τα λαμπερά άστρα του νησιού.

 Στο CINE MANTO οι Μυκονιάτες και Οι επισκέπτες του νησιούμπορούν να δούν, από 1η Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η φετινή κινηματογραφική παραγωγή: ταινίες πρώτης πανελλήνιας καλοκαιρινής προβολής, παραγωγές που έσπασαν τα ταμεία τη σεζόν που μόλις πέρασε, πολλές παιδικές ταινίες και σινεφίλ αφιερώματα.

Παράλληλα με το σινεμά στον Κήπο λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ το πιό δροσερό cafe του νησιού, με free Wi-Fi, ανοιχτό όλη την ημέρα. Ο Κήποςείναι ένας ιδανικός χώρος, στη διάθεση όποιου Μυκονιάτη ή επισκέπτη, θέλει να χαλαρώσει, να κάνει επαγγελματικές συγκεντρώσεις, φιλικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις (γενέθλια, βάφτιση, γάμος).

Φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στον Κήπο,δύο παραστάσεις για παιδιά, της Μάνιας Μαράτου, στις 5 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου.

Στις 27 Ιουλίου στην μεγάλη οθόνη του CINE MANTO είστε όλοι καλεσμένοι μας να παρακολουθήσουμε ζωντανά, από το Λονδίνο, την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ για τους μεγάλους και 6 ευρώ για τα παιδιά, αλλά για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, προσφέρουμε μία ειδική κάρτα 14 προβολών με έκπτωση 35%.

Καλό καλοκαίρι να έχουμε και σας περιμένουμε όλους στον Κήπο του CINE MANTO γιατί στη Μύκονο τα όνειρα δίνουν το παρών 120 μέρες το χρόνο.  

Αντώνης Θεοχάρη Κιούκας

 

MykonosTour Page ID: 725

Φωτογραφίες:

cine manto 2015

Σχετικές σελίδες

 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb