Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / Μύκονος Νέα / Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ MYKONOS BEACH VOLLEY

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ MYKONOS BEACH VOLLEY

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ MYKONOS BEACH VOLLEY

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ στη MYKONOS BEACH VOLLEY

Πρώτο σερβίς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ BEACH VOLLEY στη Μύκονο - Αισιοδοξία για την παρουσία μιας τουλάχιστον Εθνικής ομάδας

 Στις 20 Ιουνίου θα γίνει το πρώτο σερβίς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ ( BEACH VOLLEY ) ανδρών - γυναικών, που διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι για 14η συνεχή χρονιά η ΕΟΠΕ. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα του «Masters 2008», που περιλαμβάνει πέντε τουρνουά, με εναρκτήριο αυτό της Μυκόνου το τριήμερο 20-22 Ιουνίου. Η διοργάνωση θα κορυφωθεί ένα μήνα αργότερα (18-20 Ιουλίου) με τη διεξαγωγή των τελικών στην Κάλυμνο

Το Masters 2008 παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΕΟΠΕ, με πρωταγωνίστριες τις Εθνικές ομάδες. Καραντάσιου, Αρβανίτη, Κουτρουμανίδου, Τσιαρτσιάνη εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγωνιστούν σε όσο το δυνατό περισσότερα τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί κι όπως δήλωσαν στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του πανελληνίου πρωταθλήματος MASTERS 2008 «Θέλουμε να παίζουμε στην Ελλάδα και παρά το βαρύ πρόγραμμα μας, θα  αγωνισθούμε στους τελικούς της Καλύμνου και σε  ένα-δυο ακόμη τουρνουά».

 Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Μαρίνα Φλοίσβου διοργανωτές και αθλήτριες είπαν:

Θανάσης Μπελιγράτης (πρόεδρος ΕΟΠΕ): Από το 1994, όταν η ΕΟΠΕ πήρε την ευθύνη διοργάνωσης Πανελληνίων Πρωταθλημάτων ( BEACH VOLLEY ) μπιτς βόλεϊ ανέλαβε ένα βαρύ φορτίο για την εξάπλωση και καθιέρωση του αθλήματος στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων. Πολλοί τότε δεν είχαν πιστέψει στην εξέλιξη που τελικά είχε το μπιτς βόλεϊ. Εμείς στην ΕΟΠΕ πιστέψαμε σε αυτή την… έκρηξη που ακολούθησε.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών 2008 θα συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, αλλά και επίλεκτοι αθλητές από το εξωτερικό. Η Μύκονος, η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και η Κάλυμνος είναι οι περιοχές που θα φιλοξενήσουν τα τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουν την παράδοση των επιτυχημένων διοργανώσεων.

Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εύχομαι στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή επιτυχία. Ευχαριστώ τον μεγάλο χορηγό, την LIPTON ICE TEA για την πολύτιμη υποστήριξη και τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φιλοξενία τους.

Χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια επιτυχία, αφού από την  Πολιτεία δεν λαμβάνουμε ούτε ένα ευρώ για αυτό το ολυμπιακό άθλημα.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα μετά τους κολοσσούς του αθλητισμού Κίνα, Βραζιλία, ΗΠΑ που θα συμμετάσχει με δυο Εθνικές ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της πίστης που δείξαμε στα τέσσερα κορίτσια.

Λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων εφέτος αρχίζουμε και τελειώνουμε λίγο πιο νωρίς, πιστεύουμε όμως όλοι να πάνε στα νησιά μας, που είναι τα καλύτερα. Όχι, μόνο από πλευράς τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και ζέσης κι ανταπόκρισης που δείχνει ο κόσμος για το άθλημα».

 Χρήστος Κιτσέλης (εκπρόσωπος Lipton Ice Tea): Στηρίζουμε πάντα δυναμικά τον αθλητισμό, κάθε προσπάθεια που κρατά τον άνθρωπο κοντά στον φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Πιστεύουμε στον αθλητισμό και τις αξίες του. Το ( BEACH VOLLEY ) μπιτς βόλεϊ είναι ένα καλοκαιρινό σπορ και το Πανελλήνιο Σιρκουί μια άρτια διοργάνωση, με τη συμμετοχή αθλητών που τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Είμαστε κοντά σας να σας ξεδιψάσουμε, όπως ελπίζουμε να συμβεί και τα επόμενα χρόνια.

 Βάσω Καραντάσιου: Σίγουρα θα δώσουμε το παρόν σε έναν τελικό της Καλύμνου, αλλά θα παλέψουμε ώστε να έχουμε συμμετοχή και σε δυο ακόμα τουρνουά. Αυτό θα γίνει εφόσον τα Σαββατοκύριακα των αγώνων του Πανελλήνιου Σιρκουί δεν αγωνιζόμαστε σε ημιτελικά ή τελικά διοργανώσεων της FIVB. Θέλουμε να είμαστε παρούσες, για να ζήσουμε το κλίμα των εγχώριων διοργανώσεων, που κάθε χρόνο είναι καλύτερες. Για αυτό και πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές κι ελπίζουμε κι άλλοι Δήμαρχοι να μιμηθούν τους παριστάμενους, ώστε του χρόνου τα πέντε τουρνουά να γίνουν δώδεκα,  γιατί μόνο έτσι θα ανέβει ακόμα πιο πολύ το επίπεδο του πρωταθλήματος.

 Βίκυ Αρβανίτη: Στόχος μας μέσα απ´ τις συμμετοχές στο Πανελλήνιο Σιρκουί είναι να δείξουμε στο ελληνικό κοινό τις όμορφες προσπάθειές μας και να ευχαριστηθούμε όλοι υψηλού επιπέδου αγώνες. Έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά θέλουμε να παίξουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι εκτός απ´ τους τελικούς, θα είμαστε παρούσες σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

 Θάλεια Κουτρουμανίδου: «Οι υποχρεώσεις μας στο εξωτερικό είναι αυξημένες, αλλά στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τους διεθνείς, με τους εγχώριους αγώνες. Είναι χαρά μας να αγωνιζόμαστε στην Ελλάδα, στα όμορφα νησιά μας. Ευχαριστούμε τους παράγοντες για το ενδιαφέρον και την στήριξη.

 Μαρία Τσιαρτσιάνη: Κάθε χρόνο οι διοργανώσεις στην Ελλάδα είναι και καλύτερες. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα συμβεί και εφέτος. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς. Εφόσον το επιτρέψει το πρόγραμμά μας θα βρεθούμε στις ελληνικές διοργανώσεις και σίγουρα η συναυλία του Ρουβά στην Κάλυμνο είναι ένα δέλεαρ για εμάς. Ελπίζουμε να πάμε και στην Μύκονο. Καλή δύναμη σε όλους.

 Μανώλης Ρουμελιώτης (ομοσπονδιακός προπονητής): Οι Εθνικές ομάδες θα δώσουν το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι αυτή θα είναι μια ευκαιρία να δει το ελληνικό κοινό την προσπάθειά μας πριν από το Πεκίνο. Να ζήσει την ένταση της δουλειάς μας από κοντά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν αυτές τις διοργανώσεις κι εμείς ως Εθνικές ομάδες, τους εκπροσώπους του Τύπου που αναδεικνύουν τόσο το Πανελλήνιο Σιρκουί, όσο και τη δική μας πορεία στα τουρνουά του εξωτερικού.

( BEACH VOLLEY MYKONOS 2008)

MykonosTour Page ID: 555

Φωτογραφίες:

beach volley mykonos
Mykonos beach volley
beach volley mykonos
beach volley mykonos

Σχετικές σελίδες

Σχετικός Χάρτης:

 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb