Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / Μύκονος Νέα / Μύκονος 2η Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου

Μύκονος 2η Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου

Μύκονος 2η Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου

Η Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών σε συνεργασία με την ΔΕΠΠΑΜ, παρουσιάζουν στην Μύκονο την 2η Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου.


1 -5 Φεβρουαρίου 2008


Πέντε σύγχρονες γαλλικές ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους για τους φίλους του Γαλλικού Κινηματογράφου και της γαλλικής γλώσσας

Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου
Paris, Je t" aime των Olivier Assayas, Frederic Auburtin, Sylvain Chomet, Ethan et Joel Coen, Wess Graven κ.α.
Με τους Fanny Ardant, Jyliette Binoche, Steve Buscemi, Willem Dafoe, Gerard Depardieu. Αισθηματική (2005).
18 σκετς γυρισμένα σε αντίστοιχες συνοικίες του Παρισιού, μέσα από τα οποία 20 σκηνοθέτες εκφράζουν τη σχέση και λατρεία τους για την πόλη του φωτός

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου
Πορφυρά Ποτάμια 2: Οι ʼγγελοι της Αποκάλυψης του Olivier Dahan. Θρίλερ (2003).
Με τους Jean Reno, Benoit Magimel.
Για τον επιθεωρητή Piere Niemans, ο άνθρωπος που βρέθηκε χτισμένος στον τοίχο του μοναστηριού στην Λορένη δεν είναι ένα θύμα όπως τα άλλα. Τα εσωτερικά σημάδια που βρέθηκαν χαραγμένα γύρω του και η περίεργη τελετουργία της θυσίας του προμηνύουν κάτι άλλο… ¨Όταν ο Reda, νεαρός υπαστυνόμος, βρίσκει τον σωσία του Χριστού μισοπεθαμένο στα σκαλιά μιας εκκλησίας, εν πρώτης σκέφτεται ότι έσωσε έναν πεφωτισμένο. Γρήγορα όμως, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή η υπόθεση συνδέεται με αυτή του Niemans, του οποίου ήταν μαθητής στην σχολή της Αστυνομίας.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
Πρώτη σειρά πλατεία του Daniele Thompson. Koμεντί (2005)
Με τους Cecile de France, Albert Dupontel, Valerie Lemercier, Claude Brasseur .
Mια δημοφιλής ηθοποιός που όμως ονειρεύεται να παίξει σε πιο ποιοτικά έργα, ένας ευφυέστατος πιανίστας που ονειρεύεται να παίξει μπροστά σε ένα αδαές και αφελές κοινό, ένας συλλέκτης που πουλάει μέσα σε ένα βράδυ την συλλογή μιας ζωής, μια νεαρή επαρχιώτισσα που δοκιμάζει την τύχη της στο Παρίσι αφού η γιαγιά της, της είπε: " δεν είχα τα μέσα να ζήσω στην πολυτέλεια, αποφάσισα λοιπόν να δουλέψω μέσα σε αυτήν". Όλα αυτά τα πρόσωπα και οι σύντροφοί τους θα συναντηθούν για ένα βράδυ στο "Cafe des Theatres" όπου θα έρθουν για να θεραπεύσουν την νεύρωσή τους με ένα καφέ ή ένα "ταρτάρ με πατάτες τηγανιτές"

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου
Οδηγώντας στα όρια του Luis-Pascal Couvelaire
Mε τους Sagamore Stevenin, Diane Kruger, Jean-Pierre Cassel. Περιπέτεια.(2003)
O Michel Vaillant είναι ένας βιρτουόζος πιλότος αυτοκινήτων, ένας αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής ράλι σε πίστες σε όλο τον κόσμο. Οι επιτυχίες του και αυτές της ομάδας του της "Ecurie Vaillante" προσκαλούν τόσο θαυμασμό όσο και ζήλια στους αντιπάλους του. Η Ruth Wong είναι η μάνατζερ της ομάδας Leader. Ξέρει να παίζει με την προσωπικότητα της και την γοητεία της και δεν ξεχνά την εκδίκηση που θέλει να πάρει στην μνήμη του πατέρα της, του διάσημου Leader. Είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να κερδίσει και θα χρησιμοποιήσει όλη της την φαντασία για να καταστρέψει την ομάδα του Vaillant.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου
Η αγάπη δαγκώνει του Antoine de Caunes
Mε τους Guillaume Canet, Asia Argento, Gerard Lanvin. Θρίλερ.
Στα 29 του, O Antoine, αδιόρθωτος κλάμπερ, κοιμάται τη μέρα και ζει τη νύχτα, περιπλανιέται στους δρόμους του Παρισιού και καταφέρνει να περάσει το κατώφλι των πιο μοδάτων clubs. Χάρη στο μυστηριώδη Jordan ,μπαίνει στα πιο δημοφιλή πάρτι. Αλλά πέφτει στην ίδια του την παγίδα και κάποιος άνδρας, απειλώντας τον, τον υποχρεώνει να ξαναβρεί τον περιβόητο Jordan, με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς. Μη ξέροντας τι να κάνει, ο Antoine, με την βοήθεια του φίλου του Εtiene, αρχίζει το ψάξιμο και συναντάει την μυστηριώδη αδελφή του, τη Violene, ένα επικίνδυνο νυχτοπούλι.

MykonosTour Page ID: 460

Φωτογραφίες:

Εβδομάδα Γαλλικού Κινηματογράφου

Σχετικές σελίδες

 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb