Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / Μύκονος Νέα / ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ενώνει   τις   Κυκλάδες

Η  ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΗ   ΜΟΥΣΙΚΗ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

  ΛΑΪΚΩΝ   ΠΝΕΥΣΤΩΝ

Χαρακτήρα κορυφαίου πολιτιστικού γεγονότος στις Κυκλάδες προσλαμβάνει για το 2008 η 7η ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ, που πραγματοποιήθηκε στην Ανδρο από 25 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου.

Ο σχεδιασμός και η οργάνωση και της φετεινής Συνάντησης - που αποτελεί πλέον σημαίνοντα πολιτιστικό θεσμό για τις Κυκλάδες - έγινε με πρωτοβουλία και ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων (Τμήμα Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Επαρχείο ʼνδρου), με την επιστημονική υποστήριξη του Μουσείου Ελληνικών Μουσικών Λαϊκών Οργάνων και με τη συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού (Δνση Νεώτερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς), των Δήμων ʼνδρου, Κορθίου και Υδρούσας, καθώς και πολιτιστικών φορέων του νησιού.

Συναρπαστικό ταξίδι ξεκίνησε το απομεσήμερο της 25ης Σεπτεμβρίου, όταν το πλοίο της γραμμής έφερνε στην ʼνδρο τους μουσικούς από την Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Σύρο. Σε πλοίο ναυλωμένο από τη Νομαρχία, ειδικά για τη Συνάντηση, επιβιβάστηκαν οι μουσικοί από το Λαύριο, τη Σέριφο, την Κύθνο και την Κέα. Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με τα πλοία να δονούνται ακατάπαυστα από τους ήχους της τσαμπούνας και του σερφιώτικου σουραυλιού, η μεγάλη ομήγυρις αποβιβάστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στην ʼνδρο. Στην πολυπληθή συντροφιά συμμετείχαν Σαμιώτες, Καλύμνιοι, Λέριοι, Καρπάθιοι, Κρητικοί, Αθηναίοι και - για πρώτη φορά - φιλοξενούμενοι μουσικοί από την Ιταλία. Τους μουσικούς συνόδευαν τεχνικοί και μουσικολόγοι με επικεφαλής τον καθηγητή και διευθυντή του Μουσείου Ελληνικών Μουσικών Λαϊκών Οργάνων Λάμπρο Λιάβα.

Η υποδοχή στο λιμάνι του Γαυρίου από το Επαρχείο Ανδρου και το Τμήμα Πολιτισμού της Νομαρχίας Κυκλάδων συνοδεύτηκε με ανδριώτικα κεράσματα, ενώ οι μουσικοί ανταπέδιδαν το καλωσόρισμα παίζοντας και τραγουδώντας.

Από το ίδιο βράδυ στο Παραπόρτι της Χώρας, η ροή του προγράμματος σφραγίστηκε από ξέφρενους ρυθμούς μουσικής και χορού.

Την επομένη στον ιστορικό χώρο της Σχολής Αγίας Τριάδας στο Πάνω Κόρθι, υποδέχθηκε τους μουσικούς ο Δήμος Κορθίου. Ακολούθησε επίσκεψη - σε ενθουσιώδες μουσικό πάντα κλίμα - στον Όρμο Κορθίου.

Από το σούρουπο ώς τα μεσάνυχτα, στην αγορά της Χώρας, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο - στον κατάμεστο χώρο του οποίου προβλήθηκαν ταινίες του σκηνοθέτη Πάνου Κακανεβάτου με θέμα τα λαϊκά πνευστά - και στην κεντρική πλατεία Γηροκομείου, η Συνάντηση άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της, ανασύροντας παλιές μνήμες στις ψυχές των έκπληκτων πολιτών της ʼνδρου. Οι ήχοι των πνευστών πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα σκορπίζοντας χαρά στο πλήθος, όταν λίγο πρίν τα μεσάνυχτα άρχιζαν να πέφτουν οι πρώτες σταγόνες φθινοπωρινής βροχής.

Συγκινητικές ήσαν οι στιγμές το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης των μουσικών. Τους φιλοξένησε η Καϊρειος Βιβλιοθήκη στον ανακαινισμένο ιστορικό πύργο Αγαδάκη στα κατάφυτα Απατούρια, δίπλα στο ποτάμι. Ακούστηκαν απόψεις και κρίσεις από πολλούς συμμετέχοντες, καταθέσεις εμπειριών και προτάσεων για την ενδυνάμωση και την εξελικτική πορεία της λαϊκής νησιώτικης μουσικής, με την παρέμβαση των μουσικολόγων και των εκπροσώπων της Νομαρχίας.

Ο μουσικός κύκλος της μέρας έκλεισε στη Βουρκωτή, το κατ´ εξοχήν αγροτοκτηνοτροφικό χωριό της κεντρικής Ανδρου με το μεγαλύτερο υψόμετρο στις Κυκλάδες (!) όπου κάποτε κυριαρχούσε η τσαμπούνα. Μέσα σε βουνίσια ατμόσφαιρα, η μεγάλη συντροφιά παρακολούθησε τον εσπερινό στην εκκλησιά του χωριού και κεράστηκε στο σχολείο, ώσπου το γλέντι άναψε και κορυφώθηκε σε μουσική πανδαισία μετά τα μεσάνυχτα. Συρτοί, μπάλοι και πόλκα συνόδευαν τις αλλεπάλληλες ζυγιές οργανοπαικτών, καθώς έπαιζαν και τραγουδούσαν ακατάπαυστα.

Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, με πέρασμα από τ´ Απροβάτου και αποχαιρετιστήρια συνεύρεση σε ατμόσφαιρα χαράς και συναδέλφωσης στην ʼνω Κατάκοιλο.

Στα διαδοχικά κατευόδια για το λιμάνι που ακολούθησαν, κυριαρχούσε πάντα η υπόσχεση και η ευχή για νέες ανάλογες συναντήσεις στο εγγύς μέλλον.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Βουλευτής Κυκλάδων  Παναγιώτης Ρήγας, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νεώτερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού Τέτη Χατζηνικολάου, ο Νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας, ο Δήμαρχος Κορθίου Γιάννης Γλυνός και ο Αντιδήμαρχος ʼνδρου Νίκος Θεολόγου.

Χαρακτηριστικά της φετεινής Συνάντησης ήσαν:

-  Η αυξημένη προσέλευση μουσικών με ρεκόρ συμμετοχής 150 ατόμων και με υψηλή αντιπροσωπευτικότητα, αφού προέρχονταν από 9 νησιά των Κυκλάδων, καθώς και από νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Κρήτη

-   Η πρωτόγνωρη παρουσία μουσικών πνευστών από τη γείτονα Ιταλία

- Η συμμετοχή 35 νέων οργανοπαικτών από 7 μέχρι 17 χρόνων, οι περισσότεροι από τους οποίους ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα λαϊκά πνευστά, έχοντας σαν κύριο ερέθισμα τις Παγκυκλαδικές Συναντήσεις.

Το πλούσιο πρόγραμμα της Συνάντησης χάρισε μοναδικές ώρες στο σύνολο της ομηγύρεως, η οποία μαζί με τους συνοδούς των μουσικών έφτασε να αριθμεί 270 άτομα, ενώ οι ντόπιοι συμμετείχαν ενεργά στα δρώμενα. Για άλλη μια φορά δόθηκε η ευκαιρία στο λαϊκό στοιχείο των Κυκλάδων, να βιώσει από κοινού μια τόσο ενδιαφέρουσα πολιτιστική αλλά και κοινωνική εμπειρία.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω για την ουσιαστική συμβολή τους στη Συνάντηση:

- Τους 150 μουσικούς και τους συνοδούς τους, που άντεξαν στους έντονους ρυθμούς του προγράμματος, εκτιμώντας τη ιδιαίτερη σημασία του εγχειρήματος.

-  Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων και προσωπικά τον Νομάρχη Δημήτρη Μπάϊλα.

-  Τους τρείς Δήμους του νησιού, καθώς και το Σύλλογο Νέας Γενιάς Λαμύρων, Μεσαθουρίου, Στραπουργιών και Υψηλού, που συνέβαλαν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην ομαλή διεξαγωγή της Συνάντησης.

-  Τη διεύθυνση της Καϊρείου Βιβλιοθήκης.

- Τέλος, ειδική μνεία είναι απαραίτητο να γίνει στο προσωπικό του Επαρχείου ʼνδρου και στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Συνάντησης για την ουσιαστική και πολύπλευρη συμβολή τους στην επιτυχία της.

Για το Τμήμα Πολιτισμού και Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων Τάσος Αναστασίου

Ειδική συμπληρωματική καταχώριση:

Στα πλαίσια των προηγούμενων Μουσικών Συναντήσεων που έγιναν στην Κέα, την Κύθνο, τη Νάξο, τη Μύκονο και την Πάρο, έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί οι λαϊκοί οργανοπαίκτες απ´ όλα τα νησιά των Κυκλάδων που παίζουν τα παραδοσιακά πνευστά μουσικά όργανα (τσαμπούνα, φλογέρα, σουραύλι, κλαρίνο κ.ά.).

Οι Μουσικές Συναντήσεις έχουν καταφέρει να φέρουν σε μόνιμη επικοινωνία τους, συχνά αγνοημένους, οργανοπαίκτες-θεματοφύλακες του παραδοσιακού ύφους και ήθους των νησιών, να τους δώσουν την ευκαιρία ν´ ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες, να επιδείξουν τη δεξιοτεχνία τους και ν´ αποκτήσουν κίνητρα για τη διάδοση και συνέχιση της παράδοσής τους.

Για το σκοπό αυτό, έχει σήμερα σχεδόν ολοκληρωθεί η συστηματική καταγραφή του σχετικού υλικού (ηχογράφηση, φωτογράφηση, κινηματογράφηση και συνεντεύξεις), σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη και ομάδα νέων εθνομουσικολόγων (φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Σαν επιστέγασμα της όλης πρωτοβουλίας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Μουσείο Λαϊκών Οργάνων και το Υπουργείο Πολιτισμού και με συμμετοχή και των εμπλεκομένων Δήμων, οργανώνει ένα επιστημονικά έγκυρο και λειτουργικό ηλεκτρονικό αρχείο - βάση δεδομένων, όπου εντάσσεται σε ψηφιακή και αναλυτική μορφή το πρωτογενές οπτικοακουστικό υλικό των Συναντήσεων. Αντιπροσωπευτικά δείγματα από το πολύτιμο αυτό υλικό, θα περιληφθούν στη συνέχεια σε ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει βιβλίο-μελέτη για τα όργανα και τους οργανοπαίκτες, ψηφιακούς δίσκους (cd) και οπτικούς δίσκους (dvd) με περιεχόμενο δύο ταινίες - ντοκυμανταίρ.

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Τάσος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ     (Τμήμα Πολιτισμού & Εκπαιδευτικών Θεμάτων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων)

Λάμπρος ΛΙΑΒΑΣ        (Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Μουσικών Σπουδών  Μουσείο Ελλ. Λαϊκών Μουσ. Οργάνων Φ. Ανωγειανάκη)

 

Ευαγγελία ΤΣΙΩΜΗ    (Υπουργείο Πολιτισμού / Δνση Νεώτ. Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Γιάννης ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ             (Επαρχείο Ανδρου)

Ελευθερία ΒΟΥΛΓΑΡΗ            (Επαρχείο Ανδρου)

Κατερίνα ΒΑΡΕΛΗ                  (Δήμος Ανδρου)

Δημήτρης ΤΗΝΙΑΚΟΣ             (Δήμος Κορθίου)

Φραντζέσκα ΡΟΔΙΤΟΥ           (Δήμος Υδρούσας)

Ειρήνη ΔΑΜΠΑΣΗ                  (Καϊρειος Βιβλιοθήκη)

Αντωνία - Φραγκούλα ΠΕΡΤΕΣΗ 

  (Σύλλογος Νέας Γενιάς Λαμύρων - Μεσαθουρίου   Στραπουργιών - Υψηλού Ανδρου)

 

OI 150 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ

ΣΤΗΝ Ζ΄ ΠΑΓΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ

132 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - 18 ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

ΑΝΔΡΟΣ:  25-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008

ΑΝΔΡΟΣ - 11

Μανδαράκας Νικόλαος [Χώρα - Βουρκωτή]   ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Τριανταφυλλάκης Ευάγγελος [Κατακαλαίοι]   ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ  

Δαρδανός Κωνσταντίνος [ʼγιος Πέτρος-Αθήνα]     ΤΣΑΜΠOYNA

Λαρίος Σταύρος [Γίδες]                                  ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοτσομύτης Ανδρέας [Κατάκοιλος]                ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Τριανταφυλλάκης Λεωνίδας [Αποίκια]                    ΤΟΥΜΠΙ

Παιδιά

Μάνεση Μικέλα [Χώρα]                                      ΣΑΝΤΟΥΡΙ

Καλογρίδη Ασημίνα [Χώρα]                               ΣΑΝΤΟΥΡΙ

Χαζάπης Αναστάσιος [Στραπουργιές]                        ΒΙΟΛΙ

Κοντός Νικόλαος [Συνετί]                                           ΒΙΟΛΙ

Μαραβελής Ιωάννης [Χώρα]                              ΣΑΝΤΟΥΡΙ

ΘΗΡΑ - 4

Πανταζής Ιωάννης                                         ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κακίση Αργυρώ                                                 ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Αλεφραγκής Ιάκωβος [Ακρωτήρι]  ΤΟΥΜΠΑΚΙ-ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ

Βαμβακούσης Ηλίας                                          ΤΟΥΜΠΑΚΙ

KEΑ - 33

π. Δεμένεγας Ελευθέριος [Ιουλίδα]               ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Καβαλιέρος Ιωάννης [Αγ. Συμεών]*              ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Καβαλιέρος Κωνσταντίνος [ʼγ. Συμεών]              ΤΟΥΜΠΙ

Λαγκώνης Αιμιλιανός [Ποίσσες]                    ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Γκρέκας Ιωάννης [Ποίσσες]                          ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Γκρέκας Κωνσταντίνος [Πλαγιά]                   ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Σέρβος Ιωάννης [ʼγ. Θεόδωρος - Αθ.]         ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοζαδίνος Ιωάννης [Ιουλίδα]                        ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοζαδίνος Βασίλειος [Ιουλίδα]                             ΛΑΟΥΤΟ

Πολίτης Στυλιανός [Ποίσες]                                  ΤΟΥΜΠΙ

Κοζαδίνος Συμεών [Ιουλίδα]                 ΒΙΟΛΙ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ψημίτης Νικόλαος [Ελληνικά]                       ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Ξέστερνος Ελευθέριος [Κορησία]                 ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοζαδίνος Νικόλαος [Περαμεριά]                          ΤΟΥΜΠΙ

Σέρβος Πέτρος [ʼγ. Θεόδωρος]                            ΤΟΥΜΠΙ

Μορφωνιός Στεφανής [Ιουλίδα]                             ΤΟΥΜΠΙ

Καβαλιέρου Βασιλική [Ιουλίδα]                              ΤΟΥΜΠΙ

Βουτυράς Νικόλαος [Ιουλίδα]                               ΛΑΟΥΤΟ

Παούρης Δημήτριος [Μυλοπόταμος]            ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοζαδίνος Φραγκοδημήτρης [Περαμεριά]    ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Βρεττός Ιωάννης [Κοκκινάδα]                               ΤΟΥΜΠΙ

Ζουλός Αντωνάκης [Ιουλίδα]                                 ΤΟΥΜΠΙ

Κύκνας Νικόλαος [Ιουλίδα]                       ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ

Καράγιαννης Θεόδωρος [ʼγ. Δημήτριος]              ΤΟΥΜΠΙ

Φραγκούς Αυγουστής [ʼγ. Θεόδωρος]                 ΤΟΥΜΠΙ

Παιδιά

Πορίχης Ζαννής [Ελληνικά]                         ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Σαίτης Παναγιώτης [Ιουλίδα]                       ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοζαδίνος Δημήτριος [Ιουλίδα]                            ΤΟΥΜΠΙ

Ζουλός Δημήτριος [Ιουλίδα]                                 ΤΟΥΜΠΙ 

Μανωλέμης Νικόλαος [Λιπαρό]                            ΤΟΥΜΠΙ

Δεμένεγας Παναγιώτης [Κατωμεριά-Αθήνα]  ΤΟΥΜΠΕΛΕΚΙ

Δεμένεγας Αλέξανδρος [Ιουλίδα]                          ΤΟΥΜΠΙ

Κορασίδης Σταύρος [Αστρά]                                ΤΟΥΜΠΙ

ΚΥΘΝΟΣ - 10

Βλαστάρης Αντώνιος [Χώρα]                                   ΤΟΥΜΠΙ

Πιτσάκης Χαρίλαος [Χώρα]                                      ΤΟΥΜΠΙ

Τζιωτάκης Φραγκίσκος [Δρυοπίδα-Αθήνα]      ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ  

Κοζαδίνος Αντώνιος [Χώρα]                            ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Λαουτάρης Ιωάννης [Χώρα]                                     ΤΟΥΜΠΙ

Μποφίλιος Ιάκωβος [Χώρα]                                    ΛΑΟΥΤΟ 

Αγιουτάντης Γεώργιος [Χώρα]                         ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Παιδιά

Πιτσάκης Δημήτριος [Χώρα]                            ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Μποφίλιος Ιάκωβος [Χώρα]                                     ΤΟΥΜΠΙ

Γριμανέλης Ραφαήλ [Χώρα]                             ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ - 18

Σικινιώτης Ελευθέριος [Μαράθι]                     ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κουνάνης Μιχαήλ [ʼνω Μερά]*                     ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κουκά Μαριέττα                                                 ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Πατεράκης Ιάκωβος [Κάτω Μέρη]                 ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Σιδερής Νικόλαος                                           ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κουκάς Παναγιώτης                                       ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κουκάς Δημήτριος                                          ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κουκάς Αλέξανδρος                                       ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κιούκας Θεόδωρος                                        ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κοντιζάς Φραντζέσκος                                          ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Κουσαθανάς Παναγιώτης                                   ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Στάθης Αθανάσιος [Χώρα-Αθήνα]                  ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ    

Συριανός Ελευθέριος                                      ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Παιδιά

Γρυπάρης Βασίλειος [Χώρα - Αθήνα]             ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ    

Γρυπάρη Μαργαρίτα [Χώρα - Αθήνα]                ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Σικινιώτης Ελευθέριος [Μαράθι]                                 ΒΙΟΛΙ

Ξενάριος Ελευθέριος [Μαράθι]                              ΛΑΟΥΤΟ

Ασημομύτης Ιωάννης                                     ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

ΝΑΞΟΣ - 8

Κορρές Ευάγγελος [Κωμιακή]                        ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ  

Μουστάκης Ηλίας [Φιλώτι]                             ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Ψαρράς Στέφανος [Φιλώτι]                                ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Βασιλάκη Μαρία [Τραγαία]                                 ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Κρητικός Φλώριος [Απεράθου]                      ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Ρεφενές Γεώργιος [Τρίποδες]                        ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ  

Παιδιά

Χωριανόπουλος Στέφανος [Κωμιακή]             ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Χωριανοπούλου ʼννα [Κωμιακή]                    ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

ΠΑΡΟΣ - 14 

Μπιντζηλαίος Μιχαήλ [ʼσπρο Χωριό]             ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Τσαντάνης Νικόλαος  [Παροικιά]                     ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ  

Κυδωνιεύς Γεώργιος  [ʼσπρο Χωριό]                 ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Χανιώτης Γιώργος [Αγκαιριά]                          ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Χανιώτης Νίκος [Λεύκες]                                 ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Σκιαδάς Γεώργιος [Αλυκή]                               ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Νίκας Γιώργος [Αλυκή]                                            ΛΑΟΥΤΟ

Νίκα Κατερίνα [Αλυκή]                                         ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Νίκα Αντωνία [Αλυκή]                                           ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Μακρυδάκης Κώστας [Παροικιά]                                  ΛΥΡΑ

Σαρρής Π. Νικόλαος [Παροικιά]                       ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Σαρρής Ν. Κοσμάς [Παροικιά]                             ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Κεφάλα Σοφία [Μάρπησσα]                                 ΤΟΥΜΠΑΚΙ

Ραγκούσης Νικόλαος [Λεύκες]                         ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

ΣΕΡΙΦΟΣ - 6

Ζαχαρίας Αντώνιος [Παναγιά]                             ΣΟΥΡΑΥΛΙ

Λιβάνιος Θεόδωρος [Γάνεμα]                                  ΤΟΥΜΠΙ

Ζαχαρία Γαρυφαλλιά [Παναγιά]                               ΤΟΥΜΠΙ

Μουστάκας Νικόλαος [Γαλανή]                               ΤΟΥΜΠΙ

Μποφιλίου Ζαφείρα [Κάτω Χώρα]                          ΤΟΥΜΠΙ

Ευγενίου Αικατερίνη [Χώρα]                               ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΣΥΡΟΣ - 28

Πρίντεζης Αντ. Ιωσήφ [Φοίνικας]                    ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Δικτυόπουλος Χαράλαμπος [Παρακοπή]        ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Πρίντεζης Ιωάννης [Ποσειδωνία]                             ΤΟΥΜΠΙ

Πρίντεζης Μάριος [Βάρη]                                ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Φρέρης Νικόλαος [Πάγος]                                       ΤΟΥΜΠΙ

Παλαιολόγος Φραγκίσκος [ʼνω Σύρος]          ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κελπέκης ʼγης [Ποσ/νία]                                ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Μανάβη Τίνα [Ποσειδωνία]                                      ΤΟΥΜΠΙ

Μιχαηλίδης Βασίλειος [ʼνω Σύρος - Αθήνα]          ΛΑΟΥΤΟ  

Φρέρης Ιωάννης [Πάγος]                                         ΤΟΥΜΠΙ

Χατζηγεωργίου Παναγιώτης (Φοίνικας)          ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Ρούσσος Ιωάννης (Βάρη)                                ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Βαρθαλίτης Μάρκος (Βάρη)                                     ΤΟΥΜΠΙ

Ρούσσος Νικόλαος (Φοίνικας)                                 ΤΟΥΜΠΙ

Αγγέλου Δημήτριος (Ερμούπολη)                            ΤΟΥΜΠΙ

Ρηγούτσου Ελπίδα (Φοίνικας)  ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΑΡ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τσαβδάρης ʼρης (Ερμούπολη)                               ΤΟΥΜΠΙ

Φρέρης Μάρκος (Πάγος)                                         ΤΟΥΜΠΙ

Παιδιά

Ζερβός Ακριβός [Φοίνικας]                            ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Ζερβού Μαρία [Φοίνικας]                               ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Τσαβδάρης Μηνάς [Ερμούπολη]                   ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Φρέρης Πέτρος [Σύρος]                                 ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Βαρθαλίτης Γεώργιος [Ποσειδωνία]               ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Μπάνης Ελευθέριος [Σύρος]                          ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Χατζηγεωργίου Γεώργιος (Φοίνικας)                      ΤΟΥΜΠΙ

Ρηγούτσος Παντελής (Φοίνικας)                    ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Περρής Στέφανος (Φοίνικας)                                  ΤΟΥΜΠΙ

Κρητικός Σταύρος (Φοίνικας)                         ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΚΡΗΤΗ - ΑΘΗΝΑ (16)

Λεβισιανός Εμμανουήλ [Σάμος (ʼνω Βαθύ)]                ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Παπαχριστοδούλου Κώστας [Σάμος-Αθήνα]             ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κυπαρίσσης Νικήτας [Σάμος (ʼνω Βαθύ)]                  ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Πλατής Ιωάννης [Λέρος]                                            ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Χούλλης Εμμανουήλ [Κάλυμνος]                                ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κωστέτσος Γεώργιος [Κάρπαθος (Όθος)]                    ΛΑΟΥΤΟ

Διακομανώλης Εμμ. [Κάρπαθος]                                  ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Φρονιμάκης Εμμανουήλ [Κρήτη (Χανιά)]               ΑΣΚΟΜΑΝΤΟΥΡΑ

Παιδιά

Κωστέτσος Εμμανουήλ [Κάρπαθος]                   ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ-ΛΥΡΑ

Λαγωνικός Μιχαήλ [Κάρπαθος]                                  ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Καούρης Σπυρίδων [Αθήνα]                                       ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Ματζιούκας Ελευθέριος [Αθήνα]                                 ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Κλειδωνάς Αλέξανδρος [Αθήνα]                                   ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ

Σχινάς Περικλής [Αθήνα]                                 ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ-ΛΑΟΥΤΟ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (2)

Cignitti Marco  [Lazio (Subiaco)]

Ciricillo Elia     [Lazio (Subiaco)]  

 

MykonosTour Page ID: 632

Σχετικές σελίδες

 
Copyright © 2007-2024 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb