Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / Μύκονος Νέα / ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Δ Η Μ Ο Σ Μ Υ Κ Ο Ν Ο Υ
Πληροφορίες : Μιχ. Ασημομύτης
Τηλέφωνα : (22890) - 23.261, 25.976
Fax : (22890) - 22.229, 23.350

ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Μυκόνου ολοκληρώνοντας τον κύκλο συμμετοχών του στις καθιερωμένες συναντήσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς στο εξωτερικό για την τρέχουσα περίοδο, συμμετείχε, στο πλαίσιο της τουριστικής του καμπάνιας, ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στη διεθνή έκθεση Τουρισμού MITT ΜΟΣΧΑ 2008 που πραγματοποιήθηκε στη ρωσική πρωτεύουσα το διάστημα μεταξύ 19 και 23 Μαρτίου 2008.

Την αντιπροσωπεία της Μυκόνου στην έκθεση αυτή τη φορά αποτελούσαν: ο Αντιδήμαρχος - αρμόδιος επί θεμάτων Τουρισμού και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου κ. Αθαν. Κουσαθανάς-Μέγας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κονταράτος και Πρόεδρος της ένωσης Εμπορο-επαγγελματιών Μυκόνου - Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, και Ρώσος υπάλληλος τουριστικού Γραφείου από τη Μύκονο, για τις απαραίτητες διερμηνείες.


Το stand της Μυκόνου επισκέφθηκαν την πρώτη ημέρα της έκθεσης, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. ʼρης Σπηλιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ. Οικονόμου.
Επίσης, ο πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα, ο Νομάρχης Έβρου, ο καλλιτέχνης Μάριος Φραγκούλης, ο κ. Τσώνος υπεύθυνος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Μόσχας κ.ά επίσημοι και παράγοντες του Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της ελληνικής παρουσίας στην έκθεση, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στη νέα Όπερα της Μόσχας, στην οποία συμμετείχε ο Μάριος Φραγκούλης.

Το ενδιαφέρον που έδειξε τόσο το ρωσικό κοινό όσο και οι επαγγελματίες του Τουρισμού στη Ρωσία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού το διαφημιστικό υλικό που διέθεσε η Μύκονος αλλά και οι Κυκλάδες γενικότερα έγινε ανάρπαστο.

Ο κ. Υπουργός, μιλώντας στα τηλεοπτικά μέσα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που διαρκώς καταβάλλονται τόσο από το Υπουργείο και τον ΕΟΤ όσο και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Έλληνες επιχειρηματίες για την συνεχή αναβάθμιση του ελληνικού Τουρισμού, τονίζοντας την καθοριστικήσημασία του ποιοτικού και εξειδικευμένου τουριστικού προϊόντος για την ανάπτυξη της χώρας κατά τα επόμενα χρόνια, στόχο όπου το Υπουργείο επιθυμεί να επικεντρώσει παραπέρα την προσοχή του.

Ιδιαίτερα θετική αίσθηση στο πλαίσιο της παρουσίας της Μυκόνου έκαναν και στην έκθεση αυτή τα νέα λογότυπα της καμπάνιας του Δήμου και το ομοιόμορφο διαφημιστικό υλικό του (αφίσσα, πλαστική σακούλα, φυλλάδια και DVD που διατέθηκαν στα ρωσικά).

Αίσθηση επίσης στο χώρο του ελληνικού περιπτέρου έκανε και το διαφημιστικό πανώ του ΕΟΤ με θέμα τα λιοντάρια της Δήλου, ορατό σε κεντρική θέση του περιπτέρου. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι, μέρος από τα φετινά θεματικά διαφημιστικά video της καμπάνιας του ΕΟΤ γυρίστηκε στη Μύκονο και τη Δήλο.

Εξάλλου, διαφημιστικές καταχωρήσεις της Μυκόνου έγιναν σε διάφορα ειδικά έντυπα που κυκλοφόρησαν με την ευκαιρία της Έκθεσης, στο πλαίσιο της καμπάνιας του Δήμου μας.

Η έκθεση MITT της Μόσχας είναι ως γνωστόν μια κλασική τουριστική έκθεση, ιδιαίτερα σημαντική για την ανερχόμενη αγορά όχι μόνο της Ρωσίας αλλά και των άλλων πρώην Σοβιετικών χωρών, όπου προβάλλεται ένας μεγάλος αριθμός διεθνών προορισμών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.

Επόμενη δράση προβολής του Δήμου Μυκόνου θα είναι η συμμετοχή του στην έκθεση ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-20 Απριλίου, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO-ATHENS ως συνεκθέτη στο περίπτερο της Νομαρχίας Κυκλάδων.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μυκόνου.

MykonosTour Page ID: 500

Σχετικές σελίδες

Σχετικός Χάρτης:

 
Copyright © 2007-2023 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb