Mykonos Tour - Your compass for Mykonos Island
Greek
English
Ξενοδοχεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κυκλάδες
Bars Clubs
Μύκονος Live
Μύκονος Gay bars
Εστιατόρια
Μύκονος Αγορά
Ομορφιά, Fitness και Sport
Γρήγορο Φαγητό
Σινεμά Μαντώ
Μύκονος Παραλίες
Αξιοθέατα
Μύκονος Videos
Φωτογραφίες
Μουσεία
Εκκλησίες
Μύκονος Χάρτης
Επαγγελματικός Κατάλογος
Γενικές πληροφορίες
Τοπικά Προϊοντα
Βιογραφίες
Μύκονος Νέα
Τα Σχόλια σας
Εορτολόγιο
Μύκονος Ιστορία
Ακίνητα Κτηματομεσιτικά
Υπηρεσίες
Σύνδεσμοι links
MykonosTour.gr
Μύκονος Αναζήτηση
Προφίλ
Βάλτε link
Επικοινωνία
Δήλωση Απορρήτου
Όροι Χρήσης
MykonosTour / Μύκονος Νέα / ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ REBIRTH ΔΗΛΟΣ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ REBIRTH ΔΗΛΟΣ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ REBIRTH ΔΗΛΟΣ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ REBIRTH ΔΗΛΟΣ  ΔΗΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

 Ο Γιάννης Σταμούλος και η Ματούλα Πισκοπάνη σας καλούν στην ομαδική συνεδρία Rebirthing στη Δήλο!

 Τι είναι Breathwork/Rebirth:

 Η Τεχνική των Αναπνοών (Rebirth/ Breathwork) απελευθερώνει αρνητική, συναισθηματική μνήμη από τα κύτταρά μας. Η διαδικασία οδηγεί στην αφομοίωση δυσεπίλυτων θεμάτων στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Το πρώιμο αποτέλεσμα που γευόμαστε είναι η εμπειρία της διαύγειας σε πολύ βαθύ εσωτερικό επίπεδο. Η διαδικασία μας ενδυναμώνει να ακολουθήσουμε τις επιλογές μας και να βγούμε από την κατάσταση του «θύματος». Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε τις αναπνοές σαν ένα υψηλό μεταμορφωτικό εργαλείο (συνειδητή, κυκλική, επαναλαμβανόμενη αναπνοή) μαθαίνουμε να απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από ενεργειακές επιπλοκές στο φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο που προέρχονται από καταπιεσμένες και τραυματικές εμπειρίες. Η τακτική ενασχόληση έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση και ενδυνάμωση τόσο της φυσικής κατάστασης όσο και της ευεξίας και της πνευματικής μας εγρήγορσης και ανάπτυξης. Το Rebirth/Breathwork είναι ένα εργαλείο έμπνευσης για να γευόμαστε με πληρότητα την χαρά, τη ζωντάνια και την αρμονία στη ζωή.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Τεχνικής είναι η απλότητα. Η διαδικασία προϋποθέτει βαθιές αναπνοές καθώς είμαστε ξαπλωμένοι. Η συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη αυτή αναπνοή μας αποκαλύπτει τα υποσυνείδητα πρότυπα άμυνάς μας για μια ζωή γεμάτη χαρά, ζωντάνια και ευχαρίστηση. Αυτά ανέρχονται στην επιφάνεια, με τη μορφή κυμάτων σκέψεων, σαν στρώματα που το ένα είναι τοποθετημένο κάτω από το άλλο. Όταν πια τα έχουμε καταλάβει, (όχι πια ασυνείδητα) και τα παρατηρούμε, τα εξομαλύνουμε και τα αφομοιώνουμε εκπνέοντας και βιώνοντας αυτά από το δεδομένο χρόνο που αποθηκεύτηκαν μέχρι τη σημερινή συνείδηση μας, με ασφάλεια. Η τεχνική προσφέρει ένα ευγενή και ήπιο τρόπο να αποκαλυφθούν αρχέτυπα πρότυπα όπως αυτά διαμορφώθηκαν στη συνείδησή μας και αποθηκεύτηκαν στο σώμα μας, από το εμβρυϊκό στάδιο ή ακόμη και από την γέννησή μας καθώς και από τις πρώιμες σχέσεις μας που και που απωθήθηκαν από τη μνήμη μας. Οι σχέσεις μας μπορούν να είναι ξεκάθαρες και ολοκληρωμένες όταν απαλείψουμε την αντίστασή μας να βιώνουμε τη ιδανική αυτή κατάσταση (ολοκλήρωση). Οι σκέψεις που έχουν απωθηθεί είναι και τα εμπόδια που «κλειδώνουν» την πόρτα προς την ευδαιμονία. Η τεχνική Rebirth/Breathwork είναι το κλειδί για αυτή την πόρτα.

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΟ

Το ιερό νησί της Δήλου, αιώνες τώρα και επιστημονικά αποδεδειγμένα, αποτελεί τόπο υψηλής δόνησης και μαγνητικών πεδίων. Το νησί που αφιερώθηκε αρχικά στη λατρεία της Αρτέμιδας και έπειτα στου Απόλλωνα, τα δίδυμα παιδιά της Σελήνης και του Ήλιου, αποτέλεσε πόλο έλξης ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Καθόλου τυχαίο ότι υπήρξε κέντρο της μεσογείου και αργότερα κέντρο του αρχαίου κόσμου.

Σε αυτό τον ιερό τόπο διαλέξαμε να διεξάγουμε το σύντομο αυτό εργαστήρι.

 Ωρα 9.00 : αναχώρηση από το λιμάνι της Μυκόνου.

       9.30 : άφιξη στη Δήλο

      15.00 : αναχώρηση από το λιμάνι της Δήλου

      15.30 : άφιξη στη Μύκονο.

Επένδυση : 110Ε με κράτηση μέχρι 30 Ιουνίου 2008 (η κράτηση ισχύει με τραπεζική κατάθεση)   : από 1η Ιουλίου : 150Ε

Περιλαμβάνονται: το εργαστήρι, τα εισιτήρια με το πλοίο Μύκονο - Δήλο με επιστροφή και τα εισιτήρια εισόδου του αρχαιολογικού χώρου.

Κρατήσεις:  Ματούλα Πισκοπάνη  6972 559936

Χρειάζεστε: νερό, καπέλο, αντηλιακό, ελαφρά ρούχα και άνετα, παπούτσια αθλητικά ή μποτάκια καλοκαιρινά/ελαφρά και ελαφρύ/καλοκαιρινό μπουφάν.

MykonosTour Page ID: 545

Σχετικές σελίδες

Σχετικός Χάρτης:

 
Copyright © 2007-2023 - MykonosTour - George Nazos All rights reserved.
Created & Hosted by Vistoweb